Πολιτική

Σαμαράς: Εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση η εκλογή Προέδρου

Μήνυμα προς τους βουλευτές να παραμερίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του το οποίο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News.

Ο Πρωθυπουργός εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο και κατηγορεί πως με τη στάση του και την ρητορική των στελεχών του δημιουργεί κλίμα φόβου στις αγορές.

«H ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους», τονίζει ο κ. Σαμαράς επισημαίνοντας ότι αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι αγορές, οι οποίες είχαν ανοίξει για την Ελλάδα, έκλεισαν και πάλι.

Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση και ότι προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για τον μηχανισμό προληπτικής στήριξης, καθώς και για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Κατηγορεί, μάλιστα, την Κουμουνδούρου ότι επιδιώκει να ανακόψει αυτή την πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση», τονίζει χαρακτηριστικά.

Πολιτική

close menu