Τη δημιουργία μιας ισχυρής επιχειρηματικής συμμαχίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ζήτησε από τους εκπροσώπους της επιμελητηριακής και επιχειρηματικής κοινότητας της ΕΕ ο αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων και πρόεδρος της Κεντρική Ενωση Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στο «4ο Ευρωκοινοβούλιο των Επιχειρηματιών» σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοιινοβούλιο.
Στην παρέμβαση του ο κ. Μίχαλος επεσήμανε την ανάγκη αλλαγής των πολιτικών λιτότητας που εφαρμόζονται τα τελευταία χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τονίζοντας ότι αυτές επιτείνουν την ύφεση και απειλούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ΕΕ.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων κάλεσε τους εκπροσώπους του επιμελητηριακού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης σε μια ισχυρή συμμαχία, με στόχο μια συντονισμένη και γενικευμένη παρέμβαση στις εθνικές κυβερνήσεις των χωρών-μελών της ΕΕ για στροφή σε πολιτικές ανάπτυξης και στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων που πραγματικά θα ενισχύσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για τις οποίες ακούγονται μόνο ευχολόγια, χωρίς ουσιαστικές παρεμβάσεις για την ουσιαστική στήριξη τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίδομα 400 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
- Μαθήματα ενέργειας από Αντώνη Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Έξι προτάσεις για φθηνότερο ρεύμα και στήριξη της ελληνικής περιφέρειας
- Νέα πολιτική σελίδα στο Ισραήλ με Άιζενκοτ;
- Γάζα: Η κακοκαιρία σαρώνει καταυλισμούς – Χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες μετά τις πλημμύρες
- Τραπεζικό χάος στην Παραγουάη: 1,2 εκατ. καταθέτες πήραν πίσω τα χρήματά τους
- Κλειστοί δρόμοι για τον Μαραθώνιο 2026: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ρούμπιο: Σκληρή γραμμή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις συγκρούσεις συμφερόντων ενόψει διεργασιών
- Επίθεση με έξι νεκρούς στην Κρακοβία: «Βλέπουν» ακροδεξιά κίνητρα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








