Έχει χρόνια εμπειρίας στο χώρο της επικοινωνίας μέσω συνεργασιών με εταιρείες όπως η Nestle, η Κρι Κρι και άλλες
Ενισχύει την εξωστρέφειά της η εταιρεία Septona, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων καθημερινής υγιεινής για όλη την οικογένεια.
Σε αυτό το πλαίσιο, όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία ξεκινά τη συνεργασία της με την Τζελίνα Κουκουμέλη, η οποία θα αναλάβει καθήκοντα Συμβούλου σε θέματα Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων στην εταιρεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, η Τζελίνα Κουκουμέλη είναι απόφοιτος του Deree και στέλεχος με χρόνια εμπειρίας στον επιχειρησιακό χώρο. Κατά καιρούς έχει αναλάβει υψηλές στελεχιακές θέσεις κυρίως στο Marketing και την επικοινωνία, με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες πολυεθνικές αλλά και Ελληνικές εταιρείες, όπως η Nestle , η Mondelez, η Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, η Creta Farms, η Κρι Κρι , ο ΔΟΛ .Τα τελευταία χρόνια δρα ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε πολλές Ελληνικές εταιρείες.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «η συνεργασία αυτή αναμένεται να ενισχύσει τη στρατηγική της Septona ως προς την περαιτέρω εξωστρέφεια της εταιρείας σε διαφορετικά κοινά και μέσα με σκοπό να αναδείξει και να προάγει τις αξίες της εταιρείας στην κοινωνία».
Σημειώνεται πως το 55% των πωλήσεων της Septona πραγματοποιείται στο εξωτερικό, καθώς εξάγει σε 70 αγορές (στις 40 με επώνυμο προϊόν και στις υπόλοιπες με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας). Οι σημαντικότερες αγορές της είναι αυτές της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Ελβετίας και των Αραβικών χωρών. H Septona έχει παρουσία επίσης σε αγορές όπως ΗΠΑ, Νότια Αμερική, Ρωσία, Κίνα, Αυστραλία αλλά και Ζιμπάμπουε, ενώ διαθέτει επίσης τέσσερα κέντρα διανομής στην Ευρώπη προκειμένου να εξυπηρετεί τις εξαγωγές της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurobank: Πρόγραμμα διάθεσης έως 36,4 εκατ. μετοχών σε στελέχη και προσωπικό
- Βρετανικό μπλόκο στα social media για παιδιά κάτω των 16 ετών
- “Χτύπημα” της ΕΛΑΣ σε κύκλωμα που έκλεβε αυτοκίνητα και έστηνε εικονικά τροχαία
- Ισχυρή άνοδος για τα δάνεια σε γιουάν στην Κίνα το πρώτο πεντάμηνο του 2026
- Στους δρόμους οι οικοδόμοι με 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη 24 Ιουνίου
- ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Στα €4,17 η ανώτατη τιμή διάθεσης της αύξησης κεφαλαίου
- Πρεμιέρα για τα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών 2026 με την εξέταση των Αγγλικών
- Η κεντρική Τράπεζα της Αυστραλίας διατηρεί το επιτόκιο στο 4,35%
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








