Επιχειρήσεις

Skroutz Plus: Αλλαγή προς το χειρότερο στις παραγγελίες των συνδρομητών της

Η εταιρεία ενημέρωσε τους πελάτες για τις επικείμενες αλλαγές.

Η εταιρεία Skroutz ενημέρωσε ορισμένους εκ των συνδρομητών της που έχουν την υπηρεσία Skoutz Plus, ότι πρόκειται να αλλάξουν όροι των παραγγελιών μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι τώρα κάποιοι συνδρομητές υπληρώνουν 17€ το χρόνο και έχουν δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 14kg, με τον περιοριστικό όρο η κάθε μεμονωμένη αποστολή να έχει αξία 20€ και άνω και η παραγγελία να γίνεται μέσω Skroutz (δηλαδή μέσα από το καλάθι της πλατφόρμας).

Τώρα, η πλατφόρμα προσφέρει την υπηρεσία Skroutz Plus με την  ίδια τιμή, αλλά ο συνδρομητής θα έχει δωρεάν μεταφορικά για κάθε μεμονωμένη αποστολή, βάρους έως 8kg και η κάθε μεμονωμένη αποστολή να έχει αξία 20€ και άνω (και η παραγγελία να έχει γίνει μέσω Skroutz). Άρα λοιπόν περιορίζει τις δυνσατότητες του πελάτη.

Θυμίζουμε πως και πέρυσι η εταιρεία προχώρησε σε αλλαγή των όρων των συνδρομητών της, προσφέροντάς χειρότερους όρους.

Συγκεκριμένα τότε, οι συνδρομητές πλήρωναν 17€ τον χρόνο και είχαν δωρεάν μεταφορικά για μέχρι 3 μεμονωμένες αποστολές, βάρους έως 14kg. Αρκούσε η συνολική παραγγελία να έχει αξία 20€ και άνω.

Αυτό άλλαξε και περιορίστηκαν οι αποστολές σε μία από μέχρι τρεις Δηλαδή για κάθε μία αποστολή αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ, είχες δωρεάν μεταφορικά. αν ήθελες δύο ή τρεις πλήρωνες επιπλέον μεταφορικά.

close menu