Οι επιβάτες των δυο αεροπορικών εταιρειών προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα συνεχίζουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 33 ελληνικούς προορισμούς με ενιαίο εισιτήριο
Η SKY express ανακοίνωσε την συνεργασία της, την British Airways και την Etihad Airways. Συγκεκριμένα, οι επιβάτες που πετούν με την British Airways από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Etihad Airways από την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλία προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 33 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express με ενιαίο εισιτήριο.
Χάρη στη συνεργασία της SKY express με τη British Airways, οι επιβάτες από κάθε σημείο του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορούν να επισκεφθούν οποιοδήποτε ελληνικό προορισμό επιλέξουν από τους 33 που εξυπηρετεί η εταιρεία. Η British Airways, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, με τις περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις στην Ευρώπη. Μόνο το 2023, μετέφερε 43 εκατ. επιβάτες που ταξίδεψαν σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Αντίστοιχα, η νέα στρατηγική διασύνδεση της SKY express με την Etihad Airways, καλύπτει τις ταξιδιωτικές ανάγκες επιβατών από τις χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Αυστραλίας και ενισχύει το δίκτυο της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και πέρυσι μετέφερε 14 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 40%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις