Το ποσό εξαγοράς προήλθε από τα ιδία κεφάλαια της εταιρείας
Tην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Digihart ανακοίνωσε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνολογική εταιρεία Softweb – Adaptive I.T. Solutions., κατόπιν σχετικής έγκρισης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης της Softweb A.E. και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο των ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών μάρκετινγκ, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.
Η απόφαση αυτή υλοποιείται και στο πλαίσιο της δέσμευσης των βασικών μετόχων της εταιρείας, Χαράλαμπου Δημητρακόπουλου και Αλεξάνδρου Ασημακόπουλου, για την πώληση του συνόλου των μετοχών που κατείχαν στην Digihart Ι.Κ.Ε. στη Softweb A.E. Η εν λόγω δέσμευση είχε καταγραφεί στο Πληροφοριακό Έγγραφο της Softweb A.E. κατά την ένταξή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 75.000,00 ευρώ και προήλθε από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.
Η Digihart Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ψηφιακής στρατηγικής και συμβουλευτικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηράκλειο Κρήτης: Δύο τεχνολογικές επενδύσεις ανεβάζουν το επίπεδο της πόλης
- Χατζηδάκης για αναβάθμιση από Moody’s: Επιστροφή της χώρας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
- Η Moody’s αναβάθμισε το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας, αλλά με σταθερές προοπτικές
- Ο αντιπρόεδρος Χατζηδάκης ζητά από τους υπουργούς «σεμνότητα και αποτελεσματικότητα»
- Οι ΗΠΑ «εκλιπαρούν» ευρωπαϊκές χώρες να τους στείλουν… αυγά
- ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκε παράνομο φρέον 8,2 τόνων από Τουρκία, επιβλήθηκε πρόστιμο 2,9 εκατ. ευρώ
- ΗΔΙΚΑ: Ποιος ευθύνεται για τις κρατήσεις στις επικουρικές συντάξεις
- Εθνική Ένωση Καφέ ΗΠΑ προς Τραμπ: Οι δασμοί θα αυξήσουν 50% την τιμή του καφέ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις