Το ποσό εξαγοράς προήλθε από τα ιδία κεφάλαια της εταιρείας
Tην εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Digihart ανακοίνωσε η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών τεχνολογική εταιρεία Softweb – Adaptive I.T. Solutions., κατόπιν σχετικής έγκρισης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συγκεκριμένη εξαγορά εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης της Softweb A.E. και ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον κλάδο των ψηφιακών λύσεων και υπηρεσιών μάρκετινγκ, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της.
Η απόφαση αυτή υλοποιείται και στο πλαίσιο της δέσμευσης των βασικών μετόχων της εταιρείας, Χαράλαμπου Δημητρακόπουλου και Αλεξάνδρου Ασημακόπουλου, για την πώληση του συνόλου των μετοχών που κατείχαν στην Digihart Ι.Κ.Ε. στη Softweb A.E. Η εν λόγω δέσμευση είχε καταγραφεί στο Πληροφοριακό Έγγραφο της Softweb A.E. κατά την ένταξή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Το συνολικό τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 75.000,00 ευρώ και προήλθε από τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας.
Η Digihart Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε με στόχο την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ψηφιακής στρατηγικής και συμβουλευτικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε δίκη 8 δισ. δολ. ο Zuckerberg για φερόμενες παραβιάσεις απορρήτου
- Ξενοδόχοι Ρόδου: Υπέγραψαν νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση 11%
- Μάρος Σέφτσοβιτς: Στα 72 δισ. ευρώ τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ελεγχόμενες απώλειες απέναντι στις νέες απειλές Τραμπ
- Ιταλία: Ετήσια ζημιά 12 δισ. ευρώ σε περίπτωση επιβολής των δασμών Τραμπ
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στον Χορτιάτη, δίνουν μάχη οι πυροσβέστες
- Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου – Διασώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις