Ποια πιστωτικά ιδρύματα συνεργάζονται με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα
Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (HDB) ανακοίνωσε ότι έχει αναλάβει και πάλι τη διαχείριση του προγράμματος «Σπίτι μου ΙΙ» συνολικού προϋπολογισμού 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που προσφέρει τη δυνατότητα σε 20.000 νέους, ζευγάρια και οικογένειες να αποκτήσουν ιδιόκτητη πρώτη κατοικία με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και επιδοτούμενο επιτόκιο.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται κατά 50% από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και κατά 50% από τα τραπεζικά ιδρύματα.
Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συνεργάζονται με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα τα εξής τραπεζικά ιδρύματα:
Εθνική Τράπεζα
Τράπεζα Πειραιώς
Alpha Bank
Eurobank
Τράπεζα Αττικής
Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας
Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου
Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων
Το πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ» που διαχειρίζεται η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, υλοποιείται στο πλαίσιο του Δανειακού Προγράμματος του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης «NextGenerationEU».
Η συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού τραπεζικών ιδρυμάτων εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή κάλυψη και πρόσβαση στις υπηρεσίες του προγράμματος, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και τη βιώσιμη ανάπτυξη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αύξησε την ισχύ σε 2 έργα της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακής η ΡΑΑΕΥ
- Κι άλλο μπάχαλο στο Χρηματιστήριο Αθηνών με την αλλαγή ιστοσελίδας χωρίς καμία ενημέρωση!
- Εργάτης τραυματίστηκε σοβαρά στο Ελληνικό
- Ανοιχτή εκδήλωση Ducati το Σάββατο 29 Μαρτίου
- Νέα βουτιά για το Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης
- Πόσα χρήματα λαμβάνουν οι γυναίκες που παίζουν ποδόσφαιρο
- Μασκ: 100 δολάρια για κάθε υπογραφή ενάντια στους “ακτιβιστές δικαστές” του Ουϊσκόνσιν
- Bundesrat: Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο ενέκρινε την άρση του φρένου χρέους στη Γερμανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις