Έλλειμμα ύψους 684 εκατ. ευρώ παρουσίασε το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015, έναντι πλεονάσματος 139 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2014, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 6.735 εκατ. ευρώ, από 7.950 εκατ. ευρώ πέρυσι. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 55 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου από την ΤτΕ.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, διαμορφώθηκαν σε 7.677 εκατ. ευρώ, από 8.630 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2014.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Lilly εξαγοράζει με 3,8 δισ. δολάρια εταιρεία ψυχεδελικών φαρμάκων
- ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% το 2026 με «καύσιμο» την κατανάλωση και πληθωρισμός στο 3,7%
- Καταδίκη από τον ΔΟΑΕ για τον θάνατο μηχανικού στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
- Κικίλιας: «Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού της Ραφήνα»
- Τέταρτη σύλληψη για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στη Θεσσαλονίκη
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2026
- Πρόσθετοι πόροι έως 30% για το “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”
- Δούκας για Κυψέλη: «Ναι» στη Γραμμή 4, αλλά με συνθήκες ασφάλειας και γραπτές εγγυήσεις στατικότητας (video)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








