Αφορά το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023 και τους δικαιούχους που δεν είχαν υποβάλλει αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8)
Τελευταία ημέρα σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου για την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022 – 2023, από τους ενδιαφερόμενους – δικαιούχους που δεν είχαν υποβάλλει αίτηση εντός της αρχικής προθεσμίας (30/6-03/8).
Όπως διευκρινίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.
Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022 – 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ολομέλεια Δικηγορικών Συλλόγων: Πυρά κατά Κωνσταντοπούλου, χωρίς να κατονομάζεται, για τη στάση της στις δίκες
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Όταν ο Σκρέκας ζητούσε η επιδότηση σε παραγωγό να δοθεί «χεράτα»
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Σήμα κινδύνου για υποστελέχωση και χρηματοδότηση των πανεπιστημίων
- Απεβίωσε ο ιδρυτής τού οίκου SERKOS, Σέρκος Τζανικιάν, σε ηλικία 82 ετών
- Φίτσο: Η ΕΕ πρέπει να αποσύρει τις κυρώσεις στις εισαγωγές ρωσικού πετρελαίου και αερίου
- Νέο τελεσίγραφο Τραμπ στο Ιράν: «Ο χρόνος τελειώνει. Έμειναν 48 ώρες πριν εξαπολύσω την απόλυτη κόλαση»
- Βαρτζόπουλος: «Για ένα μικρό γραπτό μήνυμα βρέθηκα στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
- Σύνταξη στα 67 (και) στο Ηνωμένο Βασίλειο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








