Η φωτιά στον Βαρνάβα ανησύχησε τον Πρωθυπουργό
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα λόγω της κρίσιμης κατάστασης εξαιτίας των πυρκαγιών.
Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, για το που βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, απάντησε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε απόψε στην Αθήνα και την Δευτέρα το πρωί θα βρίσκεται στο γραφείο του.
Ο πρωθυπουργός εδώ και αρκετές ημέρες κάνει τις διακοπές του, τις οποίες ξεκίνησε στις αρχές του μήνα όταν βρέθηκε για αρκετές ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόβσκι.
Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να ήταν στα Χανιά. Από εκεί η σύζυγός του έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ντυμένη με look παραλίας και καπέλο flyManolofly προς τιμήν του Ολυμπιονίκη του Παρισιού 2024, Εμμανουήλ Καραλή, έγραψε: «Προς τιμήν του Εμμανουήλ Καραλή δεν βγάζω το καπέλο μου».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Εκτίναξη 56,4% στο κόστος καυσίμων για τις αεροπορικές εταιρείες τον Μάρτιο
- Prodea: Το χρονοδιάγραμμα της δημόσιας πρότασης για μετατροπή ομολογιών σε μετοχές
- Δήμος Θεσσαλονίκης και φορείς καλούν σε διαπραγμάτευση Ryanair και Fraport
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άλμα 2,22% και υψηλό σχεδόν 3 εβδομάδων
- Θλίψη για την πρόωρη απώλεια του Θεόδωρου Μόσχου 49 ετών, CEO του SMERemediumCap
- ΠΡΟΝΤΕΑ Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BriQ Properties: Δωρεάν διάθεση 38.000 ιδίων μετοχών σε στελέχη
- ΔΑΑ: Στα 9,02 εκατ. οι επιβάτες το α΄τετράμηνο με ετήσια άνοδο 5,9% – Οριακά με +1% ο Απρίλιος
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








