Σύμφωνα με γνωστοποίηση της Attica Συμμετοχών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 παράγραφος 2(α) του Νόμου 3461/2006 και σε συνέχεια της από 25.05.2023 δημοσιοποίησης υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης από την STRIX HOLDINGS L.P. προς τους μετόχους της «ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (η «Εταιρεία») για την απόκτηση του συνόλου των κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου, μετοχών τους, η STRIX HOLDINGS L.P. (ο «Προτείνων»), γνωστοποιεί, ότι απέκτησε στις 08.08.2023 μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 13.343 μετοχές της Εταιρείας, με τιμή απόκτησης €2,64 ανά μετοχή, η οποία ισούται με την τιμή της Δημόσιας Πρότασης. Οι μετοχές αυτές αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 0,01% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
Κατόπιν αυτών, ο Προτείνων κατέχει πλέον 204.177.369 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 94,61% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. - Δ.Ο.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Οι Έλληνες περνούν τα σύνορα για βενζίνη: Διαφορά έως 50 λεπτά/λίτρο αφού το «πλαφόν» στην Ελλάδα ενθαρρύνει την «αθέμιτη κερδοφορία»
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΕΤΗΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΛΥΤΩΝ
- Η Κάλας φέρνει στην ΕΕ το ζήτημα για το ελεύθερο πέρασμα από το στενό του Ορμούζ
- ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Σημαντική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κατά Meta: Διαταγή επαναφοράς προφίλ στο Facebook
- Πώληση ακινήτου στον Πειραιά από τους Κυλινδρόμυλους Σαραντόπουλου 1,3 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








