Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κατέγραφε πτώση 2,17% στις 38.382 μονάδες
Στο κόκκινο κινήθηκαν οι ασιατικές αγορές καθώς ο πλανήτης αναμένει την απάντηση που θα δώσει το Ισραήλ στην επίθεση που δέχθηκε στο έδαφός του από το Ιράν, ενώ εστιάζουν και στα οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε η Κίνα.
Ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κατέγραφε πτώση 2,17% στις 38.382 μονάδες, όπως ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρεί 1,76% στις 519,93 μονάδες.
Στην Κίνα, πτώση 1,42% για τον Shanghai Composite στις 3.013 μονάδες, 1,93% για τον Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ στις 16.279 μονάδες, βουτιά 2,33% για τον Kospi στη Σεούλ στις 2.607 μονάδες και 2,07% για τον ASX στην Αυστραλία στις 7.592 μονάδες.
Εν τω μεταξύ, η Κίνα ανακοίνωσε στοιχεία για το ΑΕΠ της, το οποίο «έτρεξε» με ρυθμό 5,3% το πρώτο τρίμηνο σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν, ταχύτερα από το 4,6% που ανέμεναν οι οικονομολόγοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ασφαλιστικές: Αυξημένα 3% τα συμβόλαια περιουσίας το 2024
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ελεύθεροι δύο από τους επτά κατηγορούμενους από την Κρήτη
- TGI Fridays: Νέο κατάστημα στο Smart Park
- BBC: Θα αντικρούσει την αγωγή του Τραμπ
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύαμε
- Κίνα: Μειώνει τους δασμούς στις εισαγωγές χοιρινού κρέατος από την ΕΕ
- Επιστροφή Γιάννου Γρίβα στη Novibet ως Executive Director of Sports
- Ευρωζώνη: Οριακή μείωση στο 2,1% των κενών θέσεων εργασίας το γ΄τρίμηνο – Στο 1,8% στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







