Έχοντας μόλις αποχωρήσει από την εταιρεία επικοινωνίας Valuecom
To ρόλο του Corporate Communications Manager στην εταιρεία Stoiximan ανέλαβε πριν από μερικά 24ωρα ο Αλέξανδρος Μαγγίνας.
Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος με ανάρτησή του στα Social media, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες είχε αποχαιρετήσει τους συνεργάτες του από την εταιρεία επικοινωνίας Valuecom, όπου εργάζονταν επί επτά χρόνια.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας και το σχετικό πτυχίο από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Μακεδονίας, ο Αλέξανδρος Μαγγίνας έχει διατελέσει σε θέσεις ευθύνης σε εταιρείες όπως One Whole PR και Burston Marsteller.
Πρόκειται για ένα ακόμα στέλεχος που έρχεται τους τελευταίους μήνες στη Stoiximan και εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της ενδυνάμωσης της εταιρικής ταυτότητας του brand στην ελληνική αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ με ανακοίνωσή του «παραδέχεται» ανεπάρκεια των ελέγχων
- Δούκας: «Στην εισαγγελία το πόρισμα για τις καθιζήσεις από τα έργα του Μετρό στην Κυψέλη»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πίεση από τεχνολογία, πετρέλαιο και ομόλογα – Στο κόκκινο ο Stoxx 600
- ΗΠΑ: Πάνω από το 5% η απόδοση του 10ετούς, για πρώτη φορά από το 2023
- Αμοντέι, Άλτμαν, Μασκ: Τι είπαν για τους κινδύνους της AI και έσπειραν πανικό «καταστροφής»
- AKTOR Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ανακούφιση στους μετανάστες της Σουηδίας μετά την εκλογική υποχώρηση των Σουηδών Δημοκρατών
- ΝΟΒΑΛ ΠΡΟΠΕΡΤΥ ΑΕΕΑΠ - ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








