Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 27η «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο, την Πέμπτη 21 Μαρτίου, στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, 38221, Βόλος) από τις 10:00 έως τις 18:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις, που αναζητούν υποψηφίους για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας, σε μεγάλο εύρος ειδικοτήτων και επιπέδων εκπαίδευσης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία.
Η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ παρέχει τη δυνατότητα σε ανέργους που αναζητούν εργασία, καθώς επίσης σε όσους είναι εργαζόμενοι αλλά ψάχνουν μια καλύτερη δουλειά, να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη πολλών διαφορετικών επιχειρήσεων. Γι’ αυτό το λόγο, οι προσερχόμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να έχουν το βιογραφικό τους σε πολλά αντίτυπα.
Παράλληλα, θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τις ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και να ενημερωθούν από τους εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για όλες τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.
Ακόμη, όσοι προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της ΔΥΠΑ στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν δράσεις που διοργανώνουν οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, με συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας δικαίωσε την Ελλάδα για την επαναγορά των warrants με ρήτρα ΑΕΠ
- ΠΣΕ: Και τον Φεβρουάριο μειωμένες (-0,3%) οι ελληνικές εξαγωγές, αλλά με τα τρόφιμα στο +9,3%
- ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - E.IN.S. Α.Ε. - ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ – E.IN.S. Α.Ε. 07 – 05 – 2026
- Bayer: Εξαγοράζει την Perfuse Therapeutics με 2,45 δισ. δολάρια
- ΕΚΤ: Αυξημένο στο 3,59% το επιτόκιο για νέα δάνεια προς επιχειρήσεις της ευρωζώνης τον Μάρτιο
- Η LG Business Solutions παραμένει επίσημος τεχνολογικός συνεργάτης του ΣΕΤΕ
- Μέχρι τις 8 Μαϊου οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού στην πλατφόρμα Α21
- Σε εταιρεία από τον κλάδο καφέ επεβλήθη μεγάλο πρόστιμο για αθέμιτη κερδοφορία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








