"Είμαστε πανευτυχείς" δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου
Τα χρυσά κορίτσια του πόλο που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έγραψαν με «χρυσά» γράμματα το όνομα της Ελλάδας, επέστρεψαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και έκαναν δηλώσεις κρατώντας στα χέρια την πολύτιμη κούπα.
«Είμαστε πανευτυχείς. Είναι κάτι που γενικά αγωνιζόμασταν πολλά χρόνια. Τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο πήραμε μετάλλιο το 2012 που ήταν και η πρώτη μου διοργάνωση, οπότε είναι πολλά χρόνια που η διαφορά τώρα είναι το χρυσό. Φυσικά είναι διαφορετικό, το λέω και ανατριχιάζω.
Είμαστε πανευτυχείς» δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Ελευθερία Πλευρίτου. Όπως τόνισε «ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, οπότε αναμένουμε για το καλοκαίρι για την Σιγκαπούρη».
Μιλώντας για την εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας η διεθνής πολίστρια δήλωσε: «Προσπαθήσαμε και μέσα από την κούραση και μέσα από την ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας που είχαμε να αποδείξουμε κάποια πράγματα τα οποία θέλουμε να δουλέψουμε και να εξελίξουμε για το κάτι καλύτερο, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα».



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Το ομόλογο του 5% ξυπνά τον εφιάλτη του ακριβού χρέους
- Viva.com: “Ανοιγμα” σε πέντε νέες χώρες – Επέκταση σε Βαλτική και Κεντρική Ευρώπη
- Viva.com: Άνοιγμα σε πέντε νέες ευρωπαϊκές αγορές και παρουσία πλέον σε 29 χώρες – Στα 258,6 εκατ. τα έσοδα το 2025
- Κυρτή ή επίπεδη οθόνη; Ο ολοκληρωμένος οδηγός της LG για το ιδανικό setup
- Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για το ακίνητο Ανδρουλάκη και επίθεση σε Γεωργιάδη: «Επαγγελματίας λασπολόγος σε εντεταλμένη υπηρεσία»
- Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Παραίτηση Γ. Προυσανίδη (Motoroil) από το διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









