Για τα εγκαύματα που υπέστησαν υγειονομικοί
Τη στήριξή της εκφράζει το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθηνών Πειραιώς) στη νέα κινητοποίηση των εργαζομένων του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20 Μαΐου και ώρα 13:00 στο προαύλιο του νοσοκομείου.
Όπως αναφέρει η ΕΙΝΑΠ ο λόγος της κινητοποίησης, είναι «για το εργατικό ατύχημα που έλαβε χώρα σε χειρουργική αίθουσα του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, τη Δευτέρα 05/05/25».
Θυμίζουμε πως λάμπα UV, η οποία χρησιμοποιείται για αποστείρωση και όχι για φωτισμό, παρέμενε αναμμένη σε χειρουργική αίθουσα του νοσοκομείου «Ελπίς», κατά τη διάρκεια τριών χειρουργικών επεμβάσεων, μεγάλης διάρκειας. Οι υγειονομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν απέναντι από τη λάμπα υπέστησαν ηλιακά εγκαύματα στο πρόσωπο και τα μάτια, ενώ εκείνοι που βρίσκονταν από την άλλη πλευρά υπέστησαν εγκαύματα στο σβέρκο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Προσφυγή στα δικαστήρια για ανέγερση ξενοδοχείου στο «Πίσω Λιβάδι»
- Vitex (Αφοί Γιαννίδη): Ρεκόρ πωλήσεων αλλά οι επισφάλειες μείωσαν τα κέρδη
- ElvalHalcor: Υπερκάλυψη 2,75 φορές στην αύξηση κεφαλαίου των 250 εκατ. ευρώ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με το βλέμμα σε σύγκρουση ΗΠΑ – Ιράν και τεχνολογία
- Πράσινο φως από Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το νέο «Καραϊσκάκη» του Μαρινάκη
- Χαβιέ Τέμπας κατά FIFA: «Καταστρέφει την ποδοσφαιρική βιομηχανία, να παραιτηθεί ο Ινφαντίνο»
- ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε. - ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. 22 – 07 – 2026
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 22 – 07 – 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








