Η Beta Χρηματιστηριακη ως σύμβουλος του Δ.Σ. του ΟΛΘ αποτίμησε τη μετοχή σε υψηλότερη αξία από την τιμή των 27 ευρώ που προσφέρουν τα μέλη της οικογένειας Dreyfus
Στο πλαίσιο της προαιρετικής δημόσιας πρότασης από την εταιρεία «LEONIDSPORT B.V.» που απαρτίζεται από μέλη της οικογένειας Dreyfus, για την απόκτηση έως και 2,116,800 μετοχών, ήτοι ποσοστό έως και 21%, τoy ΟΛΘ. το Δ.Σ. της εταιρείας ανέθεσε στην BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. («Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος») την εκπόνηση Έκθεσης Χρηματοοικονομικού Συμβούλου για να αποφανθεί επί της δημόσιας πρότασης.
όπως ισχύει (εφεξής «Νόμος»).
Ο σύμβουλος προέβη σε αξιολόγηση και υπολόγισε ότι η αξία της εταιρείας βρίσκεται σε ένα εύρος τιμών €38,88 – €44,08 ανά μετοχή (ή 391,92 – 444,35 εκατ. ευρώ).
Στη συνέχεια αναμένεται να συνεδριάσει το Δ.Σ. του ΟΛΘ και να διατυπώσει γνώμη προς τους μετόχους επί της δημόσιας πρότασης βάσει της εκτίμησης της Beta Χρηματιστηριακής.
Προφανώς θα απορρίψει την δημόσια πρόταση αφού το προσφερόμενο τίμημα των 27 ευρώ ανά μετοχή είναι αρκετά χαμηλότερο από την εκτίμηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Εδώ αναλυτικά η ανάλυση του χρηματοοικονομικού συμβούλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings (Ορθή Επανάληψη)
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








