Στις 11 ώρα Ελλάδας ξεκινούν οι εργασίες της άτυπης συνόδου των 27 αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, στη Μπρατισλάβα, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της Ευρώπης μετά το Brexit.
Αυτή την ώρα, οι ηγέτες καταφθάνουν διαδοχικά στο κάστρο της Μπρατισλάβας, όπου θα διαξαχθούν οι συνομιλίες. Τους αρχηγούς υποδέχεται ο ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο.
Η πρώτη συνεδρία εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τις 13:30. Θα ακολουθήσει η οικογενειακή φωτογραφία και ανεπίσημο γεύμα. Εν συνεχεία, οι ηγέτες θα επισκεφθούν την Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης της Μπρατισλάβας και στις 17:00 θα ξεκινήσει η δεύτερη συνεδρία εργασιών που θα διαρκέσει δύο ώρες. Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη Τύπου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ξεκινούν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν
- Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 45χρονος καταζητούμενος από το Βέλγιο για απάτες με κρυπτονομίσματα
- Marfin: Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για τους δύο συλληφθέντες
- Η Meta αποσύρει τη λειτουργία δημιουργίας εικόνων με AI μετά τις αντιδράσεις για την ιδιωτικότητα
- Κλαούντιο Ντεσκάλτσι (CEO Eni): «Η ενέργεια έχει περάσει στην εποχή μετά το Ορμούζ»
- Δήμας: Η Ελλάδα επενδύει σε υποδομές αεροναυτιλίας για την επόμενη δεκαετία
- Η AI μπαίνει στα μουσεία, αλλά οι εταιρείες ζητάνε ανταλλάγματα και όχι μόνο οικονομικά…
- Στον εισαγγελέα οι τρεις συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με θύμα τη Βάγια Νέστορα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







