Συνεχίζεται ο διαχωρισμός μεταξύ δικαιούχων – πρώην Μισθωτών και Μη Μισθωτών
Στις 27 και στις 29 Μαΐου, αποφάσισε η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ να καταβάλλει τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου, συνεχίζοντας τον διαχωρισμό μεταξύ δικαιούχων – πρώην Μισθωτών και Μη Μισθωτών.
Πιο αναλυτικά, με βάση τις ημερομηνίες που γνωστοποιήθηκαν, η καταβολή των συντάξεων θα πραγματοποιηθεί, ως εξής:
-Την Τρίτη 27 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ (συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).
-Την Πέμπτη 29 Μαΐου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άνοδος στις ασιατικές αγορές, πάνω από τα 110 δολάρια παραμένει το πετρέλαιο
- Ο Τραμπ αντιμέτωπος με το Κογκρέσο για τον πόλεμο με το Ιράν
- Απεργιακές κινητοποιήσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
- Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές ισχυροί βοριάδες την Πρωτομαγιά
- Ράλι και ρεκόρ στη Wall Street που δεν καταλαβαίνει από τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- QUALITY AND RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. - Οικονομική έκθεση QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ - Οικονομική έκθεση Ρ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 1 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








