Xθες βράδυ με Υπουργική Απόφαση, ανακάλεσε την παραχώρηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων, αναφέρει η Κουμουνδούρου
Την ακύρωση της απόφασης της υπουργού Πολιτισμού ζητάει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ η οποία αφορά την έξωση του ΣΕΑ από το κτήριο που στεγάζεται στην Ερμού.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Η κυρία Μενδώνη δείχνοντας για άλλη μια φορά το αυταρχικό της πρόσωπο στον πολιτισμό, χθες βράδυ με Υπουργική Απόφαση, ανακάλεσε την παραχώρηση του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων.
Δεν μπόρεσε να «συγχωρέσει» η κυρία Μενδώνη στον ΣΕΑ το γεγονός ότι φιλοξένησε στα γραφεία του εκδήλωση για το ναυάγιο στην Πύλο, που συγκλόνισε τον πλανήτη και η διερεύνηση των ευθυνών του έχει κινητοποιήσει τα ευρωπαϊκά όργανα.
Είναι ξεκάθαρο σήμα μηδενικής ανοχής στην διαφορετική άποψη και σε κάθε φωνή κριτική και είναι προφανές ότι με τέτοιες εκδικητικές ενέργειες η υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να επιβάλει γενικό σιωπητήριο.
Στεκόμαστε δίπλα στον ΣΕΑ, δίπλα στους ανθρώπους του πολιτισμού. Η απόφαση Μενδώνη για την έξωση του ΣΕΑ πρέπει να ακυρωθεί.»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Botsas Group: Από την ενέργεια, στα ΜΜΕ η εταιρεία που θα διαχειρίζεται το 30% του τ. σταθμού Attica
- Μικτές τάσεις στις ασιατικές αγορές, η Nvidia υποχωρεί μετά τα θετικά αποτελέσματα
- Ρ. Δούρου: Άλλη μία εθνική ήττα Μητσοτάκη οι εξελίξεις στη Μονή Σινά
- Elie Khouri: Ο Λιβανέζος που πήρε το ξενοδοχείο της Μπλε Κέδρος στο Κουκάκι
- Υπ. Εξωτερικών Ισραήλ: Οι ΗΠΑ ο μεγαλύτερος φίλος του Ισραήλ – Δεν θα υπάρξει παλαιστινιακό κράτος
- Μέση Ανατολή: Στο στόχαστρο του Ισραήλ η Συρία με επίθεση στη Δαμασκό
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε τέσσερις Περιφέρειες
- Tουριστικός κολοσσός ιδρύει εταιρεία θαλάσσιων περιηγήσεων στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις