Μία πλούσια ημέρα με 12 αγώνες
To Σάββατο 30 Αυγούστου έγιναν 12 αγώνες για το Eurobasket 2025. Ηταν η πιο πλούσια ημέρα δράσης.
Τα σημερινά τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Όμιλος Α
Εσθονία – Τσεχία 89-75. Με ώθηση από 8.000 φιλάθλους στη Ρίγα, η Εσθονία πήρε το πρώτο της ροζ φύλλο.
Σερβία – Λετονία 84-80. Ο Νίκολα Γιόκιτς υπέγραψε τη νίκη με ρεκόρ καριέρας 39 πόντους στην εθνική, «κλειδώνοντας» την πρόκριση των «πλάβι».
Τουρκία-Πορτογαλία 95-54. Επίδειξη δύναμης από την Τουρκία του Εργκίν Αταμάν με έναν εκπληκτικό Σενγκούν, που σκόραρε 20 πόντους, τον βελτιωμένο Γιούρτσεβεν με 14 και τον Κορμάζ επίσης με 14 πόντους. O Τσέντι Όσμαν έβαλε 9 πόντους.
Όμιλος Β
Γερμανία – Λιθουανία 107-88. Η Γερμανία έκανε το 3/3 και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε θέση στη φάση των «16». Εντυπωσιακός ο Ντάνιελ Τάις, σπουδαίες στιγμές από Σρέντερ & Βάγκνερ.
Σουηδία – Μεγάλη Βρετανία 78-59. Κρίσιμη νίκη για τη Σουηδία που τη βάζει γερά στη μάχη της πρόκρισης. Η Μεγάλη Βρετανία μετράει τρεις ήττες.
Μαυροβούνιο-Φινλανδία 65-85. Η ομάδα του Νίκολα Βούτσεβιτς μετράει τρεις ήττες.
Όμιλος Γ
Ιταλία – Γεωργία 78-62. Οι «ατζούρι» πάτησαν γκάζι στο β’ μέρος και ισορρόπησαν τον όμιλο της Λεμεσού.
Κύπρος – Ελλάδα 69-96. Επαγγελματική εμφάνιση και 2–0 για την Εθνική, με καθαρό προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια.
Ισπανία-Βοσνία 88-67. Μετά την ήττα από τη Γεωργία η Ισπανία κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι. Πρώτοι σκόρερ των Ισπανών ο Αλντάμα με 19, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ με 16 και ο Μπριθουέλα με 15 πόντους.
Όμιλος Δ
Ισλανδία – Βέλγιο 64-71. Ανατροπή στο φινάλε για τους Βέλγους.
Γαλλία – Σλοβενία 103-95. Θρίλερ υψηλού ρυθμού· ο Σιλβέν Φρανσίσκο «μίλησε» στο τέλος απέναντι στον ασταμάτητο Ντόντσιτς ο οποίος σκόραρε 39 πόντους, όσους και ο Γιόκιτς με τη Σερβία.
Πολωνία–Ισραήλ 66-64. Σε ένα παιχνίδι θρίλερ, το οποίο πήγαινε καλάθι-καλάθι και ήταν ισόπαλο 64-64, 13” δευτερόλεπτα πριν το τέλος η Πολωνία έκανε το 66-64,μάλιστα με χαμένο δίποντο, αλλά κερδισμένο ριμπάουντ και φόλοου. Ακολούθησε φάουλ των Πολωνών χωρίς όμως βολές για το Ισραήλ. Με την επαναφορά της μπάλας το Ισραήλ επιχείρισε τρίποντο, το οποίο ήταν άστοχο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρόοδος στις εμπορικές σχέσεις Κίνας – ΗΠΑ, αλλά προειδοποίηση Σι σε Τραμπ για Ταϊβάν
- Το ΚΕΦΙΜ βλέπει το συνταξιοδοτικό ως μόνιμο βαρίδι στην ΕΕ
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - Γνωστοποίηση παραίτησης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου – Ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε Σώμα
- Νίκησαν όλοι στις φοιτητικές εκλογές: Αλλα αποτελέσματα η ΔΑΠ, άλλα η Πανσπουδαστική
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Ανακοίνωση – Ρυθμιζόμενη πληροφορία
- Κι άλλη αποχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία: Κλείνει τα γραφεία της η FedEx
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - Οικονομική έκθεση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









