Την Πέμπτη (29/01) αναμένεται η έκδοση των χαρτιών τους από τις ρουμανικές αρχές
Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Λοβέρδο, η διαδικασία ταυτοποίησης των επτά νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα έξω από το Λουγκόζ στη Ρουμανία, ενώ σε συνέντευξή του ανέφερε, επίσης, πως ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους θανόντες είναι 30 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη (29/01) αναμένεται η έκδοση των χαρτιών τους από τις ρουμανικές αρχές. Η διακομιδή τους στην Ελλάδα θα γίνει με αεροσκάφος C-130 που βρίσκεται στην Ελευσίνα.
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, οι δύο είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη χώρα μας, ωστόσο ο τρίτος, που είναι βαρύτερα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του και θα χρειαστεί χειρουργείο, θα εξεταστεί το πού θα το κάνει, στη Ρουμανία ή στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση έχουν διαφύγει όλοι τον κίνδυνο.
Αισιόδοξες εκτιμήσεις για τους τραυματίες
Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους τραυματίες οι εκτιμήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα είναι αισιόδοξες.
Αυτό το μήνυμα αποκόμισε η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία Λιλή Γραμματίκα, η οποία επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/1) το νοσοκομείο και ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για την υγεία των τριών τραυματιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ντόρα Μπακογιάννη: Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
- Εργαζόμενοι στην Επιθεώρηση Εργασίας: «Μόλις το 30% – 40% των εργατικών ατυχημάτων καταγράφεται»
- Στα Δικαστήρια Τρικάλων οι τρεις συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
- Alzheimer Europe: Στις 236.473 οι πάσχοντες με άνοια στην Ελλάδα το 2025
- Τραμπ για Ιράν: Ο χρόνος τελειώνει, μεγάλη αμερικανική ναυτική δύναμη στην περιοχή
- Alumil: Εγκρίθηκε η παροχή εγγύησης υπέρ της θυγατρικής στην Αίγυπτο
- Εξετάζει την πρωτοβουλία “Stop Destroying Videogames” η ΕΕ μετά το 1.3 εκατ. υπογραφές
- Προχωρά σε περικοπή 16.000 θέσεων εργασίας η Amazon
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









