Την Πέμπτη (29/01) αναμένεται η έκδοση των χαρτιών τους από τις ρουμανικές αρχές
Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών, Γιάννη Λοβέρδο, η διαδικασία ταυτοποίησης των επτά νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα έξω από το Λουγκόζ στη Ρουμανία, ενώ σε συνέντευξή του ανέφερε, επίσης, πως ο μεγαλύτερος σε ηλικία από τους θανόντες είναι 30 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη (29/01) αναμένεται η έκδοση των χαρτιών τους από τις ρουμανικές αρχές. Η διακομιδή τους στην Ελλάδα θα γίνει με αεροσκάφος C-130 που βρίσκεται στην Ελευσίνα.
Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες, οι δύο είναι σε θέση να ταξιδέψουν στη χώρα μας, ωστόσο ο τρίτος, που είναι βαρύτερα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του και θα χρειαστεί χειρουργείο, θα εξεταστεί το πού θα το κάνει, στη Ρουμανία ή στην Ελλάδα.
Σε κάθε περίπτωση έχουν διαφύγει όλοι τον κίνδυνο.
Αισιόδοξες εκτιμήσεις για τους τραυματίες
Πιο συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τους τραυματίες οι εκτιμήσεις των γιατρών στο νοσοκομείο της Τιμισοάρα είναι αισιόδοξες.
Αυτό το μήνυμα αποκόμισε η πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία Λιλή Γραμματίκα, η οποία επισκέφθηκε το βράδυ της Τρίτης (27/1) το νοσοκομείο και ενημερώθηκε από τη διεύθυνση για την υγεία των τριών τραυματιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α Εξαμήνου 2026
- Cenergy: Άλμα 45% στα καθαρά κέρδη, ανεκτέλεστο 3,9 δισ. ευρώ και αναβάθμιση του guidance για το 2026
- Γερμανία: Η Ράιχε προτείνει προσωρινή μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα από 19% σε 7%
- Σαουδική Αραβία: Σχέδιο για επαναλειτουργία του 50% του κρίσιμου πετρελαιαγωγού μέσα σε λίγες ημέρες
- Ευρωαγορές: Ανάκαμψη πριν από τη Fed – Στο +0,7% ο Stoxx 600
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- ΣΕΒ: Νέο «εργαλείο» παραγωγικότητας για τις επιχειρήσεις – Τι μετρά και πού βοηθά
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









