Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, ο πρόεδρος του ΟΣΕ την περίοδο του δυστυχήματος, και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Interstar
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση που αφορά τι ακριβώς έχει συμβεί με βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που αφορούν την πορεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στην τραγωδία στα Τέμπη.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά θα εξακριβωθεί γιατί δεν έφθασε ποτέ στα χέρια του ανακριτή όλο το υλικό για την πορεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας, κυρίως σε ό,τι αφορά την έναρξη της πορείας της από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσουν ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης, ο πρόεδρος του ΟΣΕ την περίοδο του δυστυχήματος, Σπύρος Πατέρας, και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Interstar Security, της εταιρείας δηλαδή που έχει αναλάβει τη φύλαξη και βιντεοεπιτήρηση του σιδηροδρομικού δικτύου του ΟΣΕ από το 2017.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι για το μεν στέλεχος της Interstar η υπεξαγωγή εγγράφων κατ’ εξακολούθηση και η απείθεια, για τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ η ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και η ηθική αυτουργία στην απείθεια και για τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ η ηθική αυτουργία σε υπεξαγωγή εγγράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρκαγιά στο Kαραβοστάσι Μονεμβασιάς- Μήνυμα από το 112 για εκκένωση
- Το Ισραήλ βομβάρδισε τη φυλακή Evin στο Ιράν, όπου κρατούνται αντιφρονούντες
- Ερντογάν: Δεν εγκρίνουμε τις επιθέσεις κατά της κυριαρχίας της περιοχής μας
- Αναφορές για επίθεση σε αμερικανική βάση στη Συρία
- Συνάντηση Ορσέλ με Μητσοτάκη και Χατζηδάκη στο Μαξίμου
- Νέοι κανόνες ασφάλειες για τις εταιρείες που εκμεταλλεύονται τα λιμάνια της χώρας
- Τραμπ: «Όλοι κρατήστε τις τιμές του πετρελαίου χαμηλά, σας παρακολουθώ!»
- Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Βασίλη Τολιόπουλου από τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις