Ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας παρέπεμψε το αίτημα στο Δικαστικό Συμβούλιο
Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία για την υπόθεση των Τεμπών, ενώ συνεδριάζει των Συμβούλιο Εφετών για να εξετάσει το αίτημα ακύρωσης της πραγματογνωμοσύνης, σχετικά με τρία νέα βίντεο, που παραδόθηκαν στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή από τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας, στις 5 Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη, είχε υποβάλει αίτημα ακύρωσης της πραγματογνωμοσύνης που συντάχθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2025 για τα τρία νέα βίντεο που εμφανίστηκαν δύο χρόνια μετά το δυστύχημα, με την αιτιολογία ότι οι τεχνικοί σύμβουλοι των θυμάτων δεν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία.
Ο Αντιεισαγγελέας Εφετών Λάρισας παρέπεμψε το αίτημα στο Δικαστικό Συμβούλιο, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η πραγματογνωμοσύνη, που αφορά το βιντεοσκοπικό υλικό από τις σήραγγες Πλαταμώνα και Ρωξάνης και τη διενέργεια νέας εξέτασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Στο μικροσκόπιο 1,2 εκατ. Tesla για πιθανές βλάβες στην ανάρτηση
- Μόνιμος και σε όλη τη χώρα ο Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία
- ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - Ανακοίνωση για την Έναρξη του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών
- Απαγορευτικό απόπλου: Πότε θα πέσουν οι άνεμοι, τι προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
- ΦΑΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Εισαγωγή νέων μετοχών απο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέσω επανεπένδυσης μερίσματος
- ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Mermeren: Πτώση 37% στις πωλήσεις και 41% στα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








