Τελεσίγραφο λίγων ημερών, και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουνίου δίνει η εφορία στους μεγάλους οφειλέτες προκειμένου να πληρώσουν. Θα τους αποστείλει ηλεκτρονικά… ραβασάκια που θα τους ζητά να πληρώσουν ή να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους αλλιώς θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους.
Ήδη, από το βράδυ της Δευτέρας, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ξεκίνησε την αποστολή -μέσω της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης- ειδοποιητηρίων σε όσους έχουν χρέη άνω των 150.000 ευρώ. Με τα ειδοποιητήρια αυτά, τους καλεί να ρυθμίσουν τα χρέη τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΦΜ, το ονοματεπώνυμο αλλά και το συνολικό ποσό της οφειλής θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του Taxisnet.
Μετά την παρέλευση της προθεσμίας της 27ης Ιουνίου, η ΓΓΔΕ θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του Taxis ολόκληρο τον κατάλογο με τους ΑΦΜ, τα ονοματεπώνυμα, τις οφειλές αλλά και τις προσαυξήσεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νέα αύξηση επιτοκίων από την κεντρική τράπεζα της Νορβηγίας στο 4,50%
- Μπάντμιντον: Δύο εργάτες στο νοσοκομείο από εισπνοή καπνών
- Green Tank για «Κάθετο Διάδρομο»: Ακριβό στοίχημα σε μια αγορά που μικραίνει
- Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν πύραυλο και drone πάνω από τη Σαουδική Αραβία
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Σύνδεση ναυτιλίας και εμπορίου για την τοπική ανάπτυξη
- Νέος κύκλος στήριξης της αιγοπροβατοτροφίας από την Τράπεζα Πειραιώς και το ΑΠΘ
- Muse Charm: Το μικρό gadget που μεταφέρει τις μεγάλες φιλοδοξίες της Meta στην τεχνητή νοημοσύνη
- Σχέδιο ρωσικών επιθέσεων με drones στη Μεσόγειο αποκαλύπτει η El Mundo – Διαψεύδει η Ρώμη
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








