Η ATALE Enterprises προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές της εταιρείας
H ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Β.Ε.Τ.Ε., ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από το νομικό πρόσωπο ATALE Enterprises Limited, ότι στις 28/11/2024 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία κατήλθαν του 5% και συγκεκριμένα προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, το νομικό πρόσωπο ATALE ENTERPRISES LIMITED γνωστοποιεί ότι είναι ελεγχόμενη εταιρεία από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, o οποίος μετά την παραπάνω μεταβολή δεν κατέχει έμμεσα την ως άνω συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E.
Παρόμοια γνωστοποίηση έλαβε η Εταιρεία και από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος επανέλαβε την ως άνω διάθεση δικαιωμάτων ψήφου μέσω του ελεγχόμενου από τον ίδιο νομικού προσώπου ATALE ENTERPRISES LIMITED.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε δίκη 8 δισ. δολ. ο Zuckerberg για φερόμενες παραβιάσεις απορρήτου
- Ξενοδόχοι Ρόδου: Υπέγραψαν νέα Τοπική Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αύξηση 11%
- Μάρος Σέφτσοβιτς: Στα 72 δισ. ευρώ τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν αποτύχουν οι εμπορικές συνομιλίες
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ελεγχόμενες απώλειες απέναντι στις νέες απειλές Τραμπ
- Ιταλία: Ετήσια ζημιά 12 δισ. ευρώ σε περίπτωση επιβολής των δασμών Τραμπ
- Lamda Development: Ολοκληρώθηκε η πρόωρη εξόφληση του ομολογιακού δανείου
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στον Χορτιάτη, δίνουν μάχη οι πυροσβέστες
- Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου – Διασώθηκε το πλήρωμα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις