Η ATALE Enterprises προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές της εταιρείας
H ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή Α.Β.Ε.Τ.Ε., ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από το νομικό πρόσωπο ATALE Enterprises Limited, ότι στις 28/11/2024 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου, τα οποία κατήλθαν του 5% και συγκεκριμένα προέβη στη διάθεση ποσοστού 5,613% επί των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας και πλέον δεν κατέχει άμεσα ή έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, το νομικό πρόσωπο ATALE ENTERPRISES LIMITED γνωστοποιεί ότι είναι ελεγχόμενη εταιρεία από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, o οποίος μετά την παραπάνω μεταβολή δεν κατέχει έμμεσα την ως άνω συμμετοχή στην ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E.
Παρόμοια γνωστοποίηση έλαβε η Εταιρεία και από το φυσικό πρόσωπο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος επανέλαβε την ως άνω διάθεση δικαιωμάτων ψήφου μέσω του ελεγχόμενου από τον ίδιο νομικού προσώπου ATALE ENTERPRISES LIMITED.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τενεκές λάδι: Τι ισχύει τελικά για τους παραγωγούς από τον Απρίλιο – Μιλάει ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΒΙΤΕΛ Γιώργος Οικονόμου
- ΘεςΓάλα: Και επίσημα νέα αρχή από τη Θεσσαλία
- Μόσιαλος: Γιατί ενισχύεται η ακροδεξιά στην Ευρώπη
- Χαλκιδική: Κλειστά τα σχολεία σε κοινότητες του δήμου Αριστοτέλη
- Νεκρή η ηθοποιός Ντέιλις Κάρι από τις πυρκαγιές στις ΗΠΑ
- Παρά λίγο ατύχημα στον προαστιακό: Έπεσε το σύστημα που συνδέει το συρμό με την ηλεκτροφόρα γραμμή
- ΟΛΘ: Το 2,1% απέκτησε η LeonidsPort – Το τίμημα ανήλθε στα 27 ευρώ ανά μετοχή
- Opinion Poll: Στο 30,8% η ΝΔ, χάνει τη δυναμική του ο Ανδρουλάκης – Το 76% θέλει συναίνεση για τον ΠτΔ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις