Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μετατροπή άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων σε επιχειρηματικά πάρκα
Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιά, Δημήτρη Μαθιό και τον εκτελεστικό πρόεδρο, Σταύρο Θεοδωρόπουλο, πραγματοποίησε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την βιομηχανία στην Αττική και την ανάγκη αποτελεσματικής συνεργασίας με τον σύνδεσμο βιομηχανιών.
Συζητήθηκε η ανάπτυξη και η ανασυγκρότηση συνολικά της βιομηχανίας, αλλά και η ενίσχυση του ρόλου της στην ελληνική οικονομία, καθώς αποτελεί προτεραιότητα για το Υπουργείο Ανάπτυξης στο πλαίσιο της υλοποίησης του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας.
Συγκεκριμένα και αναλυτικά συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη μετατροπή άτυπων βιομηχανικών συγκεντρώσεων σε επιχειρηματικά πάρκα, την χωροθέτηση βιομηχανικών πάρκων, σε συνδυασμό με τον νέο χωροταξικό σχεδιασμό στην Αττική, ζητήματα στρατηγικών έργων υποδομής στο Λεκανοπέδιο που σχετίζονται με την ανάπτυξη της βιομηχανίας, καθώς και θέματα έρευνας και τεχνολογίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λέιν (ΕΚΤ): Η ταχεία εξάπλωση της Τεχνητής Νοημοσύνης δημιουργεί νέες πληθωριστικές πιέσεις
- Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Νοεμβρίου 2026
- G20: Χωρίς οικογενειακή φωτογραφία οι ΥΠΕΞ λόγω Λαβρόφ – «Δεν υπάρχει κανονικότητα με τη Ρωσία»
- Qualco: Αλλαγές στη διάθεση των κεφαλαίων από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
- ElvalHalcor: Ενσωματώνει την ΑΝΟΞΑΛ και απλοποιεί την εταιρική της δομή
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- CrediaBank: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με την Ευρώπη Holdings – Στις 2 Νοεμβρίου η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών
- Capital Clean Energy Carriers: Άλμα 44% στα έσοδα το γ΄ τρίμηνο και μέρισμα 0,15 δολαρίων ανά μετοχή
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








