680 παραβάσεις το τελευταίο 24ωρο
Σε 680 ανέρχονται οι παραβάσεις που βεβαίωσαν το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, με τα σκήπτρα να κρατά η παράνομη στάθμευση (624) και ακολουθούν η υπερβολική ταχύτητα (20), η οδήγηση υπό την επήρεια μέθης (16) και άλλες που δεν διευκρινίζονται (20).
Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της τροχαίας, ύστερα από εντολή του γενικού επιθεωρητή αστυνομίας Β. Ελλάδας, αστυνομικοί της ομάδας ελέγχου και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων Πιερίας, από χθες το βράδυ μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα, παρείχαν συνδρομή πραγματοποιώντας ελέγχους οχημάτων και διαπίστωσαν συνολικά 74 παραβάσεις που αφορούσαν σε παράνομη στάθμευση.
Η διεύθυνση τροχαίας Θεσσαλονίκης, με στόχο την οδική ασφάλεια, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξάλειψη των συνθηκών που επιτείνουν τις συνέπειες τους, επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει τη δράση της με αμείωτη ένταση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΗΕ: Στη Γάζα έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο έργο
- Γιώργος Παπαγιάννης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Υπέστη ρήξη χιαστού, χάνει τη σεζόν
- Τζ. Ασάνζ: 20ετή κάθειρξη σε επικεφαλής εταιρείας ασφαλείας ο οποίος τον κατασκόπευε
- Λεσκίρ: Η τρίτη υποβάθμιση της Γαλλίας μέσα σε ένα χρόνο αποτελεί έκκληση για σοβαρότητα
- Super League: Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (17:00)
- Υπουργείο Παιδείας: Στο 14,7% το ποσοστό των αναπληρωτών στα σχολεία
- Μέση Ανατολή: Η Χαμάς παρέδωσε τη σορό 75χρονου ομήρου στο Ισραήλ
- ΕΛΑΣ: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις