Εξετάζεται από την ΕΛΑΣ η εμπλοκή της ίδιας με τον εκρηκτικό μηχανισμό
Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της μετά από έκρηξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η νεαρή γυναίκα, 38 ετών, μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη και έχοντας ακρωτηριαστεί, τελικά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Μάλιστα της έκαναν κάρπα από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού της, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε διασωληνωμένη.
Επιπλέον, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη μπροστά από την είσοδο κλειστού πάρκινγκ πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος, όμως όπως όλα δείχνουν η έκρηξη είχε στόχο το ΑΤΜ σε κοντινό σημείο.
Σημειώνεται πως η νεαρή γυναίκα που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή της, έχει απασχολήσει στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, ενώ το γεγονός πως το χέρι της γυναίκας είναι εκείνο που ακρωτηριάστηκε, εξετάζεται από το πρώτο λεπτό αν σχετίζεται η ίδια με τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε πως η άτυχη γυναίκα στο παρελθόν είχε απασχολήσει το Τμήμα Διαρρηκτών και Ληστειών της Θεσσαλονίκης για αδικήματα όπως οι ληστείες και εξετάζεται αν μετέφερε η ίδια τον εκρηκτικό μηχανισμό και εάν στόχος ήταν το ΑΤΜ της τράπεζας.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξετάζεται η εμπλοκή της νεαρής γυναίκας με το περιστατικό, για ποιον λόγο βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο στις 05:30 τα ξημερώματα – όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Αξίζει να σημειωθεί πως η έκρηξη έγινε στην Πλάτωνος, στην καρδιά της Θεσσαλονίκη, πίσω από της Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά, έξω από ένα πάρκινγκ που βρίσκεται στην είσοδο πολυκατοικίας και από το οστικό κύμα που δημιουργήθηκε έσπασαν τζαμαρίες από τα γύρω καταστήματα, σπίτια μέχρι και του 3ου ορόφου αλλά στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ενώ το πάρκινγκ, χωρητικότητας 50 αυτοκινήτων, θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.
Αυτή την ώρα έχει αποκλειστεί η περιοχή ενώ βρίσκονται αστυνομικοί από όλα τα τμήματα αλλά και σκυλιά, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί DNA, ενώ παράλληλα ερευνώνται οι κάμερες από την περιοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Σε φάση εκκίνησης το πρόγραμμα αντασφάλισης πλοίων στον Περσικό Κόλπο, ύψους 40 δισ. δολαρίων
- Διασώθηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις o ένας πιλότος του μαχητικού που κατέρριψε το Ιράν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Για παράνομες επιδοτήσεις 224.000 ευρώ φέρεται να ελέγχεται ο Κώστας Καραμανλής
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - Ανακοίνωση Ημερομηνίας Δημοσίευσης Οικονομικών Καταστάσεων Έτους 2025
- Οι αστροναύτες του Artemis II πλησιάζουν 160.000 μίλια από τη Γη στο ταξίδι τους προς τη Σελήνη (video)
- Στενά του Ορμούζ: Πρώτη διέλευση δεξαμενόπλοιου μεταφοράς LNG
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η μάχη για τα Στενά του Ορμούζ – Το Μπαχρέιν ζητά στρατιωτική παρέμβαση
- Η απόφαση – καταπέλτης για τις ευθύνες του δημοσίου στα Τέμπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








