O Shenzhen Composite αυξήθηκε κατά 0,48%
Οι κυριότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες στα ασιατικά χρηματιστήρια σημείωσαν ως επί το πλείστον κέρδη στη συνεδρίαση της Τετάρτης, καθώς πλησιάζουν τα αποτελέσματα των εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να προηγείται.
Οι επενδυτές αφομοίωσαν επίσης την πρόσφατη έκθεση για τη δραστηριότητα στον τομέα των υπηρεσιών από την Ιαπωνία, η οποία έδειξε ελαφρώς ηπιότερη συρρίκνωση τον Οκτώβριο, καθώς και τα πρακτικά της συνεδρίασης της Τράπεζας της Ιαπωνίας, τα οποία έδειξαν την πρόθεση της τράπεζας να συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκιά της.
Στην ηπειρωτική Κίνα, ο Shenzhen Composite αυξήθηκε κατά 0,48%, ενώ ο Shanghai Composite σημείωσε άνοδο κατά 0,42%. Ο ιαπωνικός Nikkei 225 σημείωσε άλμα 2,47% και ο αυστραλιανός S&P/ASX 200 προχώρησε κατά 0,83%.
Από την άλλη πλευρά, ο Hang Seng του Χονγκ Κονγκ υποχώρησε κατά 2,07% και ο Kospi Composite της Νότιας Κορέας μειώθηκε κατά 0,74%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις