Διαδικτυακές αψιμαχίες με αφορμή ανανέωση στις συσκευασίας κάποιον προϊόντων της εταιρείας.
Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν σχόλια στο διαδίκτυο ότι η γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ (σ.σ. ανήκει στην εταιρεία διαιχείρισης κεφαλαίων CVC, όπου ανήκουν η Εθνική Ασφαλιστική, η πλατφόρμα Skroutz και αρκετά ελληνικά νοσοκομεία) αφαίρεσε από την συσκευασία ενός προϊόντος που απεικόνιζε ένα ζευγάρι (άνδρα και γυναίκα) με τα παιδιά τους, τη γυναίκα με το παιδί, αφήνοντας μόνο τον άνδρα και ένα παιδί. Αυτό κάποιοι το ερμήνευσαν ως μήνυμα για την υποτίμηση της σημασίας της γυναίκας-μάνας στην οικογένεια και της σχέση της μάνας με τα παιδιά. Και αυτό αναπαρήχθη από διάφορους, που έκαναν τέτοιες ερμηνείες.
Τη σκυτάλη πήρε ο Κυριάκος Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης και υιοθέτησε τις εικασίες με το γνωστό επιθετικό του ύφος, ειρωνευόμενος ταυτόχρονα τον υπουργό της Κυέρνησης, το Μάκη Βορίδη. Σε αυτούς απάντησαν άλλοι με χιούμορ, και ξεκίνησαν διαδικτυακές αψιμαχίες.
Ερωτηση προς τη δέλτα και αν θέλουν απαντούν και τα ανθ @ellinikahoaxes αντί για την εταιρία,το συνηθίζουν εξάλλου:Ναι έχουν πέντε συσκευασίες, ούτε μία όμως δεν έχει πάνω μια μητέρα με το παιδί της!!! ΓΙΑΤΙ ΈΧΟΥΝ ΜΌΝΟ ΈΝΑΝ ΆΝΤΡΑ; ΙΣΧΎΕΙ;Για τα ανθε @ellinika με την σωστή… pic.twitter.com/IEz8oaGgRf
— Κυριάκος Βελόπουλος (@velopky) February 1, 2024
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι η ΔΕΛΤΑ έκανε κάποια ανανέωση στις φωτογραφίες στις συσκευασίες στο προϊόν «μμμmilk οικογενειακό» και κάποια από τις συσκευασίες απεικονίζει έναν πατέρα με ένα κοριτσάκι. Ομως, παράλληλα η ΔΕΛΤΑ κυκλοφορεί για τα ίδια προϊόντα και άλλες συσκευασίες που συνεχίζουν να έχουν φωτογραφίες ζευγαριών (άνδρα και γυναίκα) με τα παιδιά τους.
Η φαντασία οργίασε στο διαδίκτυο:
Να και μια ωραία πρόταση για τις νέες συσκευασίες .
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 pic.twitter.com/BSeSNdBd82— ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (@pipergiasdimi) February 1, 2024
Η Συλλεκτική Οικογενειακή συσκευασία της #ΔΕΛΤΑ . pic.twitter.com/2O1gZEi8fP
— ManosGryparisGW (@ManosGryparisGW) February 2, 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουλάχιστον 70 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας
- Το πλήρωμα εγκατέλειψε το πλοίο του Μιχάλη Μποδούρογλου, που χτυπήθηκε στην Ερυθρά Θάλασσα
- Επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
- Επίθεση ισραηλινών εποίκων σε συνεργείο της Deutsche Welle
- Αυξάνονται οι νεκροί στους 59 στο Τέξας, παραμένουν 27 αγνοούμενοι
- Γεραπετρίτης μετά τη συνάντηση με Χαφτάρ: Ελπίζουμε στο εγγύς μέλλον…
- Gran Crema Caffè Vivoli: Το καλύτερο affogato γίνεται στη Φλωρεντία.
- Υποχρεωτική μηνιαία δήλωση ΦΠΑ από τον Ιούλιο για επιχειρήσεις με έναρξη δραστηριότητας 1/1/24 έως 31/3/25
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις