Ο Κώστας Τσουκαλάς ορίστηκε προσφάτως εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ ενώ ήταν και υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ και παρέμεινε στην προεδρία του κόμματος έκανε εσωτερικές αλλαγές. Μεταξύ αυτών των αλλαγών όρισε τον Κώστα Τσουκαλά εκπρόσωπο τύπου του κόμματος. Ο Κώστας Τσουκαλάς είναι γνωστός εργατολόγος στο ευρύ κοινό λόγω των εμφανίσεών τους κυρίως στην τηλεόραση για θέματα της επαγγελματικής του αρμοδιότητας.
Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό και σπανίως γράφεται είναι ότι ο Κώστας Τσουκαλάς, 39 ετών είναι υιός του Δημήτρη Τσουκαλά, του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για «οικογενειοκρατία» στην πολιτική και στην κεντροαριστερά αλλά όχι στο ίδιο κόμμα.
Ο πατήρ Δημήτρης Τσουκαλάς ήταν συνδικαλιστής των τραπεζοϋπαλλήλων (ΟΤΟΕ) και στις χρυσές εποχές των συνδικαλιστών με υψηλούς μισθούς και τεράστιο εφάπαξ. Είχε και πέντε παιδιά να θρέψει.
Ο υιός Κώστας Τσουκαλάς δεν ξεκίνησε από το μηδέν αλλά έχτισε το δικό του πολιτικό προφίλ μέσα από τις επαγγελματικές του γνώσεις ως δικηγόρος κυρίως σε θέματα εργασιακά και ευάλωτων νοικοκυριών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΓΣΕΒΕΕ για ΦΠΑ: Το επιχείρημα ότι η μείωση «δεν περνά στις τιμές» καταρρέει
- Ωρα Μουντιάλ με Μέσι και “μάχες” για το απόλυτο στους ομίλους
- Η Lidl Ελλάς στις πρώτες επιχειρήσεις που κατακτούν το Σήμα Διαφορετικότητας
- Λύση για την άρδευση του Κωπαϊδικού Πεδίου από την Υλίκη
- Λ. Παπακωνσταντίνου για IPO Attica: Δεσμευόμαστε για διανομή μερίσματος του 60% των κερδών μετά φόρων
- “Μέσα μου υπάρχει φωτιά”: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε ότι επέστρεψε για να ξαναγράψει ιστορία
- Στάσσης: «Η μεταμόρφωση της ΔΕΗ είναι πλέον πραγματικότητα. Απόδοση 866% στους μετόχους από το 2021»
- Χρηματοδοτικό πρόγραμμα 24,6 εκατ. ευρώ για την κατασκευή της οδού Πόντου στην Καλαμαριά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









