Η Black Light με την υποστήριξη των ανθρώπων της TÜV Austria Hellas, ολοκλήρωσε την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας των υπηρεσιών της.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκίνησε το 2019, με την κοινή τους δράση «Αγοραστική Εμπειρία για Όλους» με πρωτοβουλία και συμμετοχή της ομάδας εθελοντών «Armonia» της Barilla Hellas, και από τότε υπάρχει μία σταθερή σχέση εκτίμησης και προσφοράς μεταξύ των δύο εταιρειών, η οποία επισφραγίζεται με την αφιλοκερδή πιστοποίηση της Black Light σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001.
Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Πιστοποίησης Συστημάτων Διαχείρισης και Προϊόντων της TÜV Austria Hellas, Μ. Αγαπητού, δήλωσε σχετικά: «Η προσφορά, για όλους εμάς στην TÜV Austria Hellas, είναι στο DNA μας. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια του έτους και αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τον ηγετικό μας ρόλο, προσφέρουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στην κοινωνία και φροντίζουμε να απαντάμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Ο ρόλος της Black Light στην αρωγή της κοινωνικοποίησης και εύρεσης εργασίας σε ανθρώπους με αναπηρία γενικά, και ειδικότερα με αναπηρία όρασης, καθώς και η εξοικείωση όλων των πολιτών με την έννοια της ισότιμης ενσωμάτωσης τους, μέσω εκπαιδευτικών σεμιναρίων και εργαστηρίων σε διάφορους οργανισμούς, επιχειρήσεις και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, είναι πολύτιμη».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πυρά Ανδρουλάκη για το Ταμείο Ανάκαμψης: «Χρησιμοποιήθηκε για μπίζνες από το κλειστό σύστημα Μαξίμου»
- ΕΚΤ: Φρένο στο εισόδημα των νοικοκυριών της ευρωζώνης και πιέσεις στις επιχειρήσεις το α΄τρίμηνο
- Πρωτοφανές κενό ασφαλείας εκθέτει την κυβέρνηση μετά την παγίδευση Ντόκου από Ρώσους φαρσέρ
- ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Πρόγραμμα Οικονομικών Ανακοινώσεων για το υπόλοιπο της χρήσης 2026
- Τραπεζικά επιτόκια Μαΐου: Μικρή ανάσα για δανειολήπτες, παραμένουν χαμηλές οι αποδόσεις των καταθέσεων
- Η «δίψα» των Μεξικανών για τον αγώνα με την Αγγλία εκτόξευσε τα εισιτήρια στα 36.000 δολάρια
- Παράταση στην αναστολή των δρομολογίων στο τμήμα Πάτρα – Καμίνια – Πάτρα
- Eurostat: Η Ελλάδα με το μεγαλύτερο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών στην ΕΕ το α΄ τρίμηνο
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

