Την πρώτη θέση στον κλάδο χρηματοδοτικής μίσθωσης, με συνολικό μερίδιο αγοράς της τάξης του 40%, κατέλαβε για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΙΡΑΙΩΣ GROUP LEASING.
Η εταιρεία πρωταγωνίστησε και το 2020 στις χρηματοδοτήσεις νέων επενδυτικών σχεδίων και αύξησε την παραγωγή νέων εργασιών κατά 30%, με βάση τα επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία.
_x000D_
Εμπλουτίστηκε η γκάμα των εργαλειών
_x000D_
To 2020, η ΠΕΙΡΑΙΩΣ GROUP LEASING, συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις της, προχώρησε στη δημιουργία νέων χρηματοδοτικών προϊόντων με θετικό οικολογικό αποτύπωμα (ΑΠΕ, ηλεκτροκίνηση κ.α).
Εμπλουτίζοντας την γκάμα των προϊόντων της, έχει ως επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία, ενισχύοντας το επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου Πειραιώς, το οποίο βασίζεται στην εκπλήρωση των αρχών Εnvironmental, Society, Governance (ESG).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Βαριές απώλειες μετά τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν
- Διπλή υπερκάλυψη για το 5ετές ομόλογο της Seanergy – Άντλησε 100 εκατ. ευρώ
- Βουλή: Στην Ολομέλεια το ν/σ για κύρωση Παραχώρησης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας
- Η Ρωσία απαγορεύει τις εξαγωγές ντίζελ μετά τα ουκρανικά πλήγματα σε διυλιστήρια
- Seanergy Maritime Holdings Corp. - Ανακοίνωση της τελικής απόδοσης και του Επιτοκίου των Ομολογιών
- Άργος: Στο ΚΑΤ ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί – Είναι εγκεφαλικά νεκρός
- ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΠΡΟΦΙΛ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- Παραιτήθηκε από βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παρέδωσε την έδρα της η Κατερίνα Νοτοπούλου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








