Πολιτική

Τον φίλο και συνοδοιπόρο του από το ΚΕΛΠΝΟ Σταμάτη Πούλη ορίζει άμισθο σύμβουλο ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αναλαμβάνει αρμοδιότητες στην παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης, την αναβάθμιση δεξιοτήτων και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και ορίζεται εκπρόσωπος του υπουργού στο ΔΣ της ΔΥΠΑ

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη ορίζεται ο κ. Σταμάτης Πουλής, άμισθος Ειδικός Σύμβουλος.

Οι αρμοδιότητες αφορούν την παρακολούθηση της υλοποίησης των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας και την υλοποίηση της στρατηγικής για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού, καθώς και τον ορισμό ως Εκπρόσωπος του Υπουργού Εργασίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα

Ο κ. Σταμάτης Πουλής είναι Α΄ Αναπληρωματικός Βουλευτής Ν.Δ. Δυτικής Αττικής. Κάτοχος Πανεπιστημιακού Τίτλου Σπουδών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Φυλής. Δραστηριοποιείται ως σύμβουλος στον σχεδιασμό και υλοποίηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων καθώς και προγραμμάτων που αφορούν στην κατάρτιση, εξειδίκευση και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Πουλής είχε δικαστικές περιπέτειες επί θητείας του στο ΚΕΛΠΝΟ.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu