Κάλεσε τον δισεκατομμυριούχο να είναι πιο επιθετικός στις προσπάθειές του για συρρίκνωση του ομοσπονδιακού κράτους
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ να είναι πιο επιθετικός στις προσπάθειές του για συρρίκνωση του προσωπικού του ομοσπονδιακού κράτους παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις απολύσεις και τις περικοπές των δημοσίων δαπανών.
«Ο Ελον κάνει καταπληκτική δουλειά, αλλά θα ήθελα να τον δω πιο επιθετικό», έγραψε ο Τραμπ με κεφαλαία γράμματα στην πλατφόρμα του, Truth Social. «Να θυμάστε, έχουμε να σώσουμε μια χώρα και τελικά να την κάνουμε σπουδαιότερη από ποτέ. MAGA!».
Το Τμήμα Κυβερνητικής Αποδοτικότητας (Doge) του Μασκ -μια υπηρεσία την οποία δημιούργησε ο Τραμπ- έχει ξεκινήσει απολύσεις δεκάδων χιλιάδων ομοσπονδιακών υπαλλήλων -από επιστήμονες μέχρι δασοφύλακες-, κυρίως όσων βρίσκονταν σε διαθεσιμότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις