Η συγχώνευση ολοκληρώθηκε με απορρόφηση των θυγατρικών και ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού
H Trastor A.E.E.A.Π. γνωστοποίησε ότι στις 04.12.2024 ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγχώνευσης των κατά 100% θυγατρικών εταιρειών της με επωνυμίες «ΣΟΛΩΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ» και «ΦΙΝΕΑΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ» (εφεξής οι «Θυγατρικές») με την Εταιρεία.
Η συγχώνευση ολοκληρώθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4601/2019, όπως ισχύει, σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1 – 5 του Ν. 2166/1993, όπως ισχύει, με απορρόφηση των Θυγατρικών από την Εταιρεία και ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού μεταξύ Θυγατρικών και Εταιρείας, και τέλος με τη διαγραφή των Θυγατρικών από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), χωρίς να ακολουθήσει εκκαθάρισή τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ψάθα: Σπίτια παραδόθηκαν στις φλόγες – Εκκένωση του οικισμού, νέο 112 για Αλεποχώρι και Λούμπα
- METLEN ENERGY & METALS PLC - TR-1: Standard form for notification of major holdings (Ορθή Επανάληψη)
- QUEST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με φόντο τις ελπίδες αποκλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Νέα σύμβαση της ΑΒΑΞ με το ΑΝΑΤΟΛΙΑ για την κατασκευή πανεπιστημιακού κτιρίου 4.500 τ.μ. στη Θεσσαλονίκη
- Σαουδική Αραβία: Μειώθηκαν οι εξαγωγές αργού τον Ιούλιο
- Τραμπ: «Η ηγεσία του Ιράν είναι απίστευτα διπρόσωπη!»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








