Υπέρ μιας τριμερούς διαπραγμάτευσης μεταξύ εργοδοτών, εργαζομένων και της κυβέρνησης για τον προσδιορισμό του κατώτατου μισθού τάχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) Θ. Φέσσας μετά από συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Π. Σκουρλέτη.
«Ο ΣΕΒ εκπροσωπεί μεγάλες μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις και ενδιαφέρεται να υπάρχουν σωστές εργασιακές σχέσεις» ανέφερε ο κ. Φέσσας και πρόσθεσε ότι «η ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων είναι προς όφελος όλων, των εργαζομένων, της πολιτείας και φυσικά των επιχειρήσεων».
Ο πρόεδρος του ΣΕΒ είπε ότι «το θέμα του κατώτερου μισθού έχει μεγάλη κλαδική εξάρτηση» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κλάδοι οι οποίοι καταβάλλουν μεγαλύτερο μισθό από τον σημερινό κατώτατο μισθό και κλάδοι οι οποίοι δεν θα είναι ανταγωνιστικοί έαν καταβάλλουν έναν υψηλότερο κατώτατο μισθό».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σαουδική Αραβία: Στόχος πυραύλων το οικονομικό κέντρο του Ριάντ
- Επίδομα 400 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
- Μαθήματα ενέργειας από Αντώνη Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Έξι προτάσεις για φθηνότερο ρεύμα και στήριξη της ελληνικής περιφέρειας
- Νέα πολιτική σελίδα στο Ισραήλ με Άιζενκοτ;
- Γάζα: Η κακοκαιρία σαρώνει καταυλισμούς – Χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες μετά τις πλημμύρες
- Τραπεζικό χάος στην Παραγουάη: 1,2 εκατ. καταθέτες πήραν πίσω τα χρήματά τους
- Κλειστοί δρόμοι για τον Μαραθώνιο 2026: Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ρούμπιο: Σκληρή γραμμή στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις συγκρούσεις συμφερόντων ενόψει διεργασιών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








