Τα τροχαία αυξήθηκαν κατά 13,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 (1.134 τον Ιούνιο του 2024, έναντι 999 τον Ιούνιο του 2023)
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε τα προσωρινά στοιχεία της έρευνας για τα «Οδικά Τροχαία Ατυχήματα», μηνός Ιουνίου 2024.
Ειδικότερα, τα Οδικά Τροχαία Ατυχήματα, που συνέβησαν σε ολόκληρη τη Χώρα και προκάλεσαν τοv θάνατο ή τον τραυματισμό ατόμων, αυξήθηκαν κατά 13,5% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023 (1.134 τον Ιούνιο του 2024, έναντι 999 τον Ιούνιο του 2023).
Από τα παθόντα πρόσωπα των οδικών τροχαίων ατυχημάτων, καταγράφηκαν 62 νεκροί, 63 βαριά τραυματίες και 1.278 ελαφρά τραυματίες, έναντι 64 νεκρών, 66 βαριά τραυματιών και 1.133 ελαφρά τραυματιών τον Ιούνιο του 2023, παρουσιάζοντας μείωση κατά 3,1% σε νεκρούς και κατά 4,5% σε βαριά τραυματίες και αύξηση κατά 12,8% σε ελαφρά τραυματίες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Basketgate: Τέταρτη προφυλάκιση o Κορομηλάς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ, με «βραχιολάκι» Τσαρούχα, Πηλοΐδης
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοινώνει την επιτυχή τιμολόγηση της έκδοσης Ομολογιών ύψους €500 εκατομμυρίων με λήξη το 2033
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Δυναμικό comeback με ράλι στις μετοχές και άλμα για τον Stoxx 600
- Πιερρακάκης με Καραμανλή στη ΣΕΚΕ: «Πετύχαμε πιο ήπιες αυξήσεις στη φορολογία των καπνικών προϊόντων από το 2036»
- Απόβαση των ισχυρών hedge funds στην Αθήνα: Μετά τις Rokos και Millennium, στο «παιχνίδι» και η Capula
- Microsoft: Πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για περίπου 60.000 επιλέξιμους εργαζομένους
- CENERGY HOLDINGS S.A. - Ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
- ΙΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤOΧΩΝ - Ανακοίνωση ρυθμιζόμενης πληροφορίας του Ν. 3556/2007 (Γνωστοποίηση συναλλαγών)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








