Τροπολογία για την κεφαλαιοποίηση των μη ληξιπρόθεσμων εγγυημένων ομολογιακών δανείων των δύο εταιρειών που ιδρύονται με την διάσπαση της Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα από το ελληνικό Δημόσιο, κατέθεσε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις που συζητείται στην Ολομέλεια.
Με την ίδια τροπολογία επιτρέπεται μεγαλύτερη ευελιξία για το τεχνικό προσωπικό της ΕΑΒ που εργάζεται με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.
Ειδικότερα, οι συμβάσεις θα μπορούν να έχουν διάρκεια έως ένα έτος και να ανανεώνονται ή να παρατείνονται έως το τέλος του σχετικού προγράμματος ή έργου. Σήμερα η διάρκεια απασχόλησης του προσωπικού αυτού δεν μπορεί να υπερβαίνει τους οκτώ μήνες μέσα σε συνολικό χρόνο 12 μηνών.
Πηγή: Ναυτεμπορική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καίγεται το θέατρο Μπάντμιντον στο Γουδί (video)
- Κλείνουν αύριο τα δάση σε Κασσάνδρα και Σιθωνία λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
- Πέντε νεκροί από νέες ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα εν μέσω διαπραγματεύσεων στο Κάιρο
- Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στον Αγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης
- Συναγερμός στην Πάτρα για φωτιά στα Καρτσαναίικα
- Ο Τραμπ εγγυάται την ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ παρά τις πολεμικές ιαχές με το Ιράν
- Χωρίς πολιτικό κίνητρο η δολοφονία της Αν Γουίντεκομπ σύμφωνα με τις αρχές
- Μπλόκο της ΑΑΔΕ σε δύο τόνους επικίνδυνα γαλακτοκομικά προϊόντα από τη Βουλγαρία
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








