Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή και τους τρεις σέντερ φορ της ομάδας, Ελ Κααμπί, Ταρέμι και Γιάρεμτσουκ
Ο Ροντινέι είναι η μοναδική, αλλά αναμενόμενη απουσία του Ολυμπιακού για την μεγάλη αναμέτρηση της Τρίτης 21/10 με την Μπαρτσελόνα (19:45) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε στην αποστολή και τους τρεις σέντερ φορ της ομάδας, Ελ Κααμπί, Ταρέμι και Γιάρεμτσουκ.
Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού είναι οι Γκουστάβο Μάνσα, Γιουσούφ Γιαζίτσι και Ρεμί Καμπελά.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Κουράκλης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Καλογερόπουλος, Κοστίνια, Ρέτσος, Μπρούνο, Νασιμέντο, Μαρτίνς, Γκαρθία, Σιπιόνι, Τσικίνιο, Στρεφέτσα, Έσε, Ποντένσε, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Ταρέμι.
Σε ό,τι αφορά το σχέδιο του Βάσκου προπονητή, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζολάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τον Κοστίνια, τον επανακάμψαντα Ρέτσο, τον Πιρόλα και τον Ορτέγα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γκαρθία, δίπλα στον Έσε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Ποντένσε με τον Ζέλσον και ο Τσικίνιο θα είναι στον γνωστό του ρόλο πίσω από τον Ελ Κααμπί.
Στις 19:00 θα γίνει η συνέντευξη Τύπου στο «Μοντζουίκ» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ντάνι Γκαρθία να μιλούν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 20:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ σε ρόλο προστάτη του Πούτιν: Ζητά από Ζελένσκι να σταματήσει τα πλήγματα στα διυλιστήρια
- Ρωσικό drone έπληξε τρένο μετά τη διέλευση Μπόρις Τζόνσον και Ευρωπαίων αξιωματούχων
- Πώς ένα σπάνιο πουλί δημιούργησε ένα νέο μοντέλο τουρισμού στον Ισημερινό
- Το οικονομικό «θαύμα» της Σελίν Ντιόν: Πώς οι συναυλίες της γίνονται «χρυσωρυχείο» για το Παρίσι
- Η «παγίδα» του ChatGPT σε δικηγόρο: «Εφηύρε» μάρτυρες σε υπόθεση δολοφονίας
- Συναγερμός για τον Μπόρις Τζόνσον: Ρωσικό drone έπληξε τρένο πίσω του
- Μετά τη Βόρεια Ιρλανδία, ο Τραμπ θα ασχοληθεί (και) με την Σκωτία
- Παπανδρέου σε Μητσοτάκη: Ο κύκλος της χρεοκοπίας άνοιξε με ευθύνη της ΝΔ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








