Την αισιοδοξία του ότι η επόμενη χρονιά «θα φέρει τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και την αξιοπρέπεια. Θα τελειώσει το καθεστώς της φαυλότητας, της διαφθοράς και της διαπλοκής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντησή του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.
«Θα περάσουμε δύσκολες στιγμές λόγω της υπαρκτής και σοβαρής κρίσης αλλά με το κεφάλι ψηλά», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει: «Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε».
Σύμφωνα με τον ίδιο, «εμείς τις δεσμεύσεις μας θα τις κάνουμε πράξη. Υπάρχει η δυνατότητα για μια διαφορετική πολιτική δίπλα στον πολίτη».
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε και στο νέο πρόγραμμα της Περιφέρειας «Ηλεκτρικό Ρεύμα για Όλους», σημειώνοντας ότι «η πρωτοβουλία αναδεικνύει ότι η δυνατότητα να αντιμετωπιστούν οι πληγές από το μνημόνιο είναι υπαρκτή, αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση της ρήξης με τα συμφέροντα».
«Δέσμευση της νέας διακυβέρνησης θα είναι η αντιμετώπιση των πληγών του μνημονίου και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο», υπογράμμισε.
Σε ερώτηση για τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας χρηματισμού του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «σοβαρή καταγγελία», σημειώνοντας πάντως πως ενημερώθηκε για το θέμα πριν από λίγο και ότι δεν θα ήθελε να κάνει «καμία παραπέρα δήλωση αν δεν δω τα στοιχεία και δεν εκτιμήσω βάσει αυτών το πόσο σοβαρή είναι και πόσο μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις».
Πρόσθεσε πάντως πως ακολουθείται «ένας δρόμος ολισθηρός, πιέσεων και επιχειρείται να τετραγωνιστεί ο κύκλος». «Η χώρα πρέπει να βγει από τον βούρκο», παρατήρησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Logismos ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Προϋπολογισμός ΕΕ: Η Ελλάδα και άλλες 16 χώρες ενώνουν δυνάμεις κατά των περικοπών
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ευρωαγορές: Ανοδικό κλείσιμο με στήριξη από τα αδύναμα στοιχεία απασχόλησης στις ΗΠΑ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- UNIBIOS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
- Σαουδική Αραβία: Σχέδια επίθεσης στους Χούθι για να σπάσει ο κλοιός στην Ερυθρά Θάλασσα
- Η Hans Anders αναστέλλει τις πωλήσεις των γυαλιών Meta λόγω ανησυχιών για την ιδιωτικότητα
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







