Στα 3,569 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ταμειακό έλλειμμα της κεντρικής διοίκησης την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2016, έναντι ελλείμματος 3,359 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2015.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 48,941 δισ. ευρώ, από 45,607 δισ. ευρώ πέρυσι.
Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 43 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 3,850 δισ. ευρώ που αφορούν την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 51,143 δισ. ευρώ, από 48,043 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2015.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΣΤΑΤ: Δραστική μείωση 30,5% στο εμπορικό έλλειμμα τον Μάρτιο, με ισχυρή αύξηση 25% των εξαγωγών
- Το ευρώ ενισχύεται 0,16% στα 1,1744 δολάρια
- Manpower: Η επιστροφή στον άνθρωπο ως η απόλυτη τάση στο personal branding για το 2026
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Εφιαλτική η άνοδος του πληθωρισμού – Στο 5,4% τον Απρίλιο
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Επενδυτική βαθμίδα και από την S&P Global
- BriQ Properties: Στα 3,05 ευρώ η τιμή διάθεσης για την επανεπένδυση του μερίσματος
- Νίκη του Φάρατζ στις τοπικές εκλογές της Βρετανίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








