Η Apollo θα αγοράσει σε «χρηματοδοτικές διευκολύνσεις με εξοφλητική προτεραιότητα»
Η UBS πουλάει τιτλοποιημένα προϊόντα της Credit Suisse στην Apollo Global Management, στο πλαίσιο της προσπάθειας της να συρρικνώσει τις μη βασικές της δραστηριότητες μετά την εξαγορά του τραπεζικού κολοσσού το περασμένο έτος, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η Apollo θα αγοράσει 8 δισ. δολ. σε «χρηματοδοτικές διευκολύνσεις με εξοφλητική προτεραιότητα» όπως ανακοίνωσε σήμερα η UBS. Η ελβετική τράπεζα περιμένει να καταγράψει καθαρά κέρδη της τάξης των 300 εκατ. δολ. από τη συμφωνία το α’ τρίμηνο του 2024.
«Αυτή η αμοιβαία επωφελής συμφωνία είναι συμβατή με τη στρατηγική της UBS για τη σταδιακή συρρίκνωση και απλοποίηση του χαρτοφυλακίου της από μη βασικές δραστηριότητες από το παρελθόν», αναφέρει η UBS σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Goldman Sachs: Δίνει τιμή στόχο τα 26,50 ευρώ για τη μετοχή της ΔΕΗ με σύσταση buy
- Το ευρώ ενισχύεται οριακά στα 1,1596 δολάρια
- FT: Ο Τραμπ βάζει 300 δισ. δολάρια στο τραπέζι για το Ιράν και δοκιμάζει τα όρια της «σκληρής» διπλωματίας
- ΕΛΣΤΑΤ: Ανοδος 3,2% στις νέες άδειες αυτοκινήτων τον Μάιο
- Σταθερά πάνω από τις 52.000 οι κενές θέσεις εργασίας το α’ τρίμηνο του 2026
- ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 8,3% στο τζίρο των επιχειρήσεων τον Απρίλιο
- Ενοχή για τη διαρροή των email των αποδήμων πρότεινε η εισαγγελέας για την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Ανακοίνωση Ρυθμιζόμενης Πληροφορίας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








