Ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση της Reggeborgh από το μετοχικό κεφάλαιο - Η UniCredit έχει παράγωγα που της δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσει επιπλέον 10,533% στην ελληνική τράπεζα
Με δυο ανακοινώσεις η Alpha Bank επισημοποιεί τις μετοχικές αλλαγές και την διαδικασία αύξησης του ποσοστού της UniCredit στο μετοχικό της κεφάλαιο, με την τράπεζα να ανακοινώνει παράλληλα και την αποχώρηση της Reggeborgh.
Αποχώρηση της Reggeborgh
Η Alpha Υπηρεσιών & Συμμετοχών (η ‘Εταιρεία’) ενημερώνει, κατ’ εφαρμογή του Ν. 3556/2007, ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της REGGEBORGH INVEST B.V. την 30.5.2025, η τελευταία κατά την 28.5.2025, δεν κατέχει δικαιώματα ψήφου της Εταιρείας.
Τα παράγωγα της UniCredit
Κατ’ εφαρμογή του Ν. 3556/2007, η Alpha Υπηρεσιών & Συμμετοχών (η ‘Εταιρεία’) ενημερώνει ότι, κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της UniCredit S.p.A την 30.5.2025, η τελευταία στις 28.5.2025 έχει συνάψει χρηματοοικονομικά παράγωγα με προεπιλεγμένη μέθοδο το χρηματικό διακανονισμό και εναλλακτικά το φυσικό διακανονισμό, τα οποία υπό την αίρεση εξασφάλισης όλων των εποπτικών εγκρίσεων, δύνανται να οδηγήσουν στην απόκτηση 247.918.401 κοινών μετοχών με δικαίωμα ψήφου που αντιστοιχούν στο 10,533% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Άδειες 10ετίας και νέο τοπίο στην περιφερειακή τηλεόραση
- Η Γερμανία 7 -1 το Κουρασάο στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο
- Κατρακυλά η δημοτικότητα του Τραμπ στην αμερικανική ύπαιθρο λόγω ακρίβειας και πολέμου
- Εξιτήριο για τον Γιώργο Μυλωνάκη μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του
- Η Ουάσινγκτον μπλοκάρει τους Τόμαχοκ στη Γερμανία και αποσυνδέει την ασφάλειά της από την Ευρώπη
- Μαγνήτης βλεμμάτων στη Βάρκιζα το αξίας 325 εκατ. ευρώ Moonrise
- Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα την επόμενη εξαετία
- Φρένο Τραμπ σε Ισραήλ και Χεζμπολάχ για να μη “τιναχτεί στον αέρα” η συμφωνία με το Ιράν
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








