Μεταβίβασε το σύνολο των περιουσιακών της Unilever στον ρωσικό όμιλο Arnest
Ο βρετανικός κολοσσός προϊόντων υγιεινής, καλλυντικών και ειδών διατροφής Unilever ανακοίνωσε σήμερα την μεταβίβαση του συνόλου των περιουσιακών του στοιχείων στην Ρωσία.
Η πώληση των περιουσιακών στοιχείων της Unilever στον όμιλο Arnest, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή καλλυντικών, ειδών νοικοκυριού και μεταλλικών συσκευασιών στην Ρωσία «περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες της Unilever στην Ρωσία και τα τέσσερα εργοστάσιά της στην χώρα», ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Χάιν Σουμάχερ. «Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται και οι δραστηριότητές μας στην Λευκορωσία».
Ο όμιλος Unilever βρέθηκε στο στόχαστρο του Κιέβου και των μη κυβερνητικών οργανώσεων αφού επέμεινε να διατηρεί τις δραστηριότητές του στην Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022 και την έξοδο των περισσότερων δυτικών επιχειρήσεων που ακολούθησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eυρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με κέρδη λόγω Πάουελ – Ρεκόρ από τον βρετανικό FTSE 100
- Προκλητικός Νετανιάχου: «Χονδροειδές ψέμα» η έκθεση ΟΗΕ περί λιμού στη Γάζα
- Ντέιβιντ Λάμι (Βρετανός ΥΠΕΞ): Ηθικό σκάνδαλο η κατάσταση λιμού στη Γάζα
- Wall Street: Νέο ιστορικό υψηλό για Dow Jones μετά τα σήματα Πάουελ για τα επιτόκια
- Τραμπ: «Θα απολύσω την Λίζα Κουκ από τη Fed αν δεν παραιτηθεί»
- Αποστάσεις τώρα από Τραμπ: Προτιμώ να μην πάω στη συνάντηση με Πούτιν-Ζελένσκι
- ΕΧΑΕ: Με ποσοστό 1,79% η Arrowstreet Capital
- Bloomberg: Ο Καναδάς αίρει μέρος από τους δασμούς – αντίποινα κατά των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις