Όλα κρέμονται από μια κλωστή, η οποία είναι η βούληση του ελληνικού λαού και, εάν κοπεί, η χώρα μπορεί να οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην κρισιμότητα των εξελίξεων σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, στη διάρκεια της συνάντησης με περίπου 80 στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Μακεδονία στην Καστοριά.
Ο κ. Βενιζέλος εξήγησε τους λόγους οι οποίοι οδήγησαν την κυβέρνηση στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής και κάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε οργανωτική ετοιμότητα για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.
Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπάρχει χάριν της χώρας, ενώ για την εικόνα εσωτερικής αναστάτωσης σημείωσε ότι αυτή αδικεί και το κόμμα και τις προσπάθειες των στελεχών του.
Ταυτόχρονα σημείωσε ότι κάποιοι έχουν το δικαίωμα να λένε κάποια πράγματα, γιατί δεν έχουν ευθύνη και δεν τους ρώτησε κανείς, ενώ άλλοι δεν έχουν αυτό το δικαίωμα, διότι έχουν τεράστια ευθύνη και συμμετοχή από την αρχή σε αυτή την πορεία του τόπου.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με γουνοποιούς της Καστοριάς και εκπροσώπους τοπικών φορέων και θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μειώθηκαν οι ζημιές της Νέας Τηλεόρασης (Star Channel), της οικογένειας Βαρδινογιάννη
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις