Έχει διατελέσει Γενικός διευθυντής στον ALPHA, Γενικός Διευθυντής στον Real fm, Digital Media Director στην Καθημερινή, Σύμβουλος έκδοσης της Real News, Γενικός διευθυντής στο site enikos.gr
Τη θέση του Vice President Advertising & Media αναλαμβάνει στην Choose Strategic Communications Partner ο Χρήστος Μπάρλας, ένα στέλεχος με μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στον χώρο των media και της επικοινωνίας.
Η ένταξη του στην ομάδα της Choose, έρχεται να ενισχύσει την εταιρεία στη διαρκή διεύρυνση και εμβάθυνση των υπηρεσιών που παρέχει καθώς και τη στρατηγική θέση της στην αγορά.
Ο Χρήστος Μπάρλας ως καταξιωμένο στέλεχος στα media έχει θητεύσει σε πολλές επιτελικές θέσεις ΜΜΕ. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει Γενικός διευθυντής στην τηλεόραση του ALPHA, Γενικός Διευθυντής στον Real fm, Digital Media Director στην Καθημερινή, Σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Real News, Γενικός διευθυντής στο site enikos.gr, ενώ έχει πολυετή εμπειρία σε ρόλους αρχισυνταξίας και διεύθυνσης ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών σε ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Orilina Properties: Απέκτησε το 100% της Γερανίου Αναπτυξιακή Ακινήτων
- ΟΤΕ: Έκδοση ομολόγου 350 εκατ. ευρώ με απόδοση 3,853%
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Μειώθηκαν οι ζημίες στο α΄ εξάμηνο, στα 279,5 εκατ. ευρώ η ρευστότητα
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Τράπεζες και διυλιστήρια έγειραν την πλάστιγγα προς τις απώλειες
- ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Γκουτέρες από το βήμα του ΟΗΕ: Έκανε έκκληση για ειρήνη και διεθνείς κανόνες στην τεχνητή νοημοσύνη
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- DIMAND Α.Ε. - ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








