Η δημοσίευση της έκθεσης «whitepaper» του «Sustainable Markets Initiative (SMI) Sustainable Buildings Task Force» καθορίζει τις βέλτιστες πρακτικές που θα προωθήσουν την απεξάρτηση των κτιρίων από τον άνθρακα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Viohalco.
_x000D_
Η Viohalco, ως μέλος του SMI Sustainable Buildings Task Force, δεσμεύεται να διαθέτει τουλάχιστον ένα κτίριο με πλήρη απεξάρτηση από τον άνθρακα μέχρι το τέλος του 2030.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Επιπλέον, το Task Force στο οποίο συμμετείχε η Viohalco, ανακοίνωσε νέες δεσμεύσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις σημαντικότερες εταιρίες στον κλάδο των κτιρίων, συμπεριλαμβανομένων των εταιριών της SMI, οι οποίες δεσμεύονται να διαθέτουν τουλάχιστον ένα κτίριο με πλήρη απεξάρτηση από τον άνθρακα μέχρι το τέλος του 2030, εστιάζοντας σε μορφές θέρμανσης απαλλαγμένες από τον άνθρακα και αναπτύσσοντας δομικά υλικά με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές άνθρακα. Οι δεσμεύσεις αυτές αποσκοπούν στην αντιμετώπιση ορισμένων από τις μεγαλύτερες προκλήσεις βιωσιμότητας στον κόσμο, εμπνέοντας τη βιομηχανία και την παγκόσμια αλλαγή και δημιουργώντας έναν κόσμο ισότητας χωρίς αποκλεισμούς.
_x000D_
Ο κ. Μιχάλης Στασινόπουλος, Executive Director της ViohalcoΒΙΟ 0,00% και μέλος του SMI Sustainable Buildings Task Force, δήλωσε: «Πλέον διαθέτουμε τις τεχνολογικές δυνατότητες να χτίσουμε και να λειτουργήσουμε κτίρια με σημαντικά χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα. Η ανάπτυξη αυτών των τεχνολογιών σε μεγάλη κλίμακα θα δώσει τη δυνατότητα για πιο διευρυμένη εφαρμογή στα κτίρια, μειώνοντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά την επιβάρυνση του πλανήτη για τις επόμενες γενιές».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 700 δισ. ευρώ για ενεργειακές επενδύσεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη σύμφωνα με το ΙΕΝΕ
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Στο μικροσκόπιο πάνω από 100 εταιρείες τροφίμων για το Μικτό Περιθώριο Κέρδους
- Πιθανή επανεξέταση της συμμετοχής των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ βλέπει ο Ρούμπιο λόγω Ιράν
- Εκπνέει απόψε 31/3 η προθεσμία για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ
- BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC - Οικονομική έκθεση BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Πληρώνονται σήμερα 31/3 από τον ΟΠΕΚΑ όλα τα επιδόματα του Μαρτίου
- Κίνηση στους δρόμους: Αυξημένη κυκλοφορία σε Κηφισίας και Κηφισό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








